TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Bu Yasin kim ya? Her sene gönüllülerde en az 1 sinir bozucu olmalı. Bu seneki de Yasin.

1. Cemal Can performans birincisi olunca onu kıskanan bakışlar.
2. Sen şunu al sen şunu al diye kaptanlık taslayan haraketler.
3. Evrime konuşuyor diyor kendi de Ersin ile muhabbet ediyor.
4. Kolay lokma bilip Merti aldı ama cevabını da aldı.

Yalnızca akşam eve gelince oyunları izleyebiliyorum ama adada herkes bunun himayesi altında mı acaba bilmiyorum ama inanılmaz sinir bozucu bir karakter.

Gönüllülerdeki en düzgün insan Tayfun. Şansa alıyor dediler o da biz alınca şans olmuyor onlar alınca mı oluyor diye kapak bir cevap verdi helal olsun.

Gönüllülerde Cemal, Nisa, Tayfun en iyi karakterler gözlemlediğim kadarıyla. Burak da iyi gibi ama normalde yakışıklılık oylarını alması lazımdı ama fazla ezik davranıyor. :D

Gelelim ünlülere. Orda da izlediğim kadarıyla Perviz sönük kalıyor. Yani hiç konuşmuyor. Biraz konuşması lazım bir yere gelebilmek için. Elif de aynı şekilde.

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Valla ne kadar güçlü gibi görünseler de demekki ezik bir takım ki dün final oyununa 3/3 yapan Tayfun çıkmadı ama 0/2 yapan Yasin çıktı...

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
@RevaN Senide Survivor sohbet tayfasına alalım ya, sendede sağlam yorumlar var... Tam survivor panorama masası misali. Artık senide etiketlicem sohbetlere 😁

• Beğendim
Reactions: DR
Ödül oyununu şu an izledim, parkur tamamiyle Ünlüler'e baktı. :Z

Barış ve Berkan artık üstünü çıkarıp oynasın, öyle daha iyiler. :love1:

Mert'te üstü yokken tahammül edilebilir bir halde. :F

ve Ersin Korkut, Yasin iticisinden sayısını alarak şovunu yaptı: :A @The_Erinch @Hachiko

Ödül oyununu şu an izledim, parkur tamamiyle Ünlüler'e baktı. :Z

Barış ve Berkan artık üstünü çıkarıp oynasın, öyle daha iyiler. :love1:

Mert'te üstü yokken tahammül edilebilir bir halde. :F

ve Ersin Korkut, Yasin iticisinden sayısını alarak şovunu yaptı: :A @The_Erinch @Hachiko

Ayrıca, kızların özellikle Aşkım ve Elif'in sayı alması çok iyi oldu. Evrim'de dün "vasat" gitmiş :F

Bu akşamki iletişim oyunu fragmana bakılırsa son oyuna kalıyor..görüntüler en üzgün ünlüler gibi havası vermiş.
Umarım kazandıkları ve ailelerini görecekleri için okadar üzgün moda girmişlerdir.

Yasin sadece show adamı... herşeyi kendi yapıyor sonra millete siz hiçbirşey yapmıyorsunuz diye bağırıyor sonra kaldığı yerden devam. hep en önde olmak istiyor hem o hep o...

@RevaN @Hachiko @Emre Ozansoy

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Bu akşamki iletişim oyunu fragmana bakılırsa son oyuna kalıyor..görüntüler en üzgün ünlüler gibi havası vermiş.
Umarım kazandıkları ve ailelerini görecekleri için okadar üzgün moda girmişlerdir.

Yasin sadece show adamı... herşeyi kendi yapıyor sonra millete siz hiçbirşey yapmıyorsunuz diye bağırıyor sonra kaldığı yerden devam. hep en önde olmak istiyor hem o hep o...

@RevaN @Hachiko @Emre Ozansoy

Fragman çok karışık, her iki takımda kaybetmiş denecek gibi. :F Yasin ve Evrim olduğu sürece Gönüllü arkadaşların hiç bir oyunu kazanmasını istemiyorum.