Emre Ozansoy
Moderatör
Cemal Can ve Evrim'in daimi destekçisi olursan aynı eve bile taşınabiliriz, özkardeşim.![]()
Ahah kurtarıcı olarak giren tipe bakVoleybol oyunundaki en rezil oyuncuydu be Mert
![]()
Şerlok beyciğime bak ps şov yapıyorEve bak, ikinci gün sayın Gs'li dostum evde Survivor düzenleyip gönderir seni.@Maskeli Fedai
Ekli dosyayı görüntüle 79007
Aycan'ı bıraktın mı yoksa?
Kalplisine yine @Maskeli Fedai çökmüşse ben beyaz renkli küçük fincanı alayım bariNerede benim canım takımım ;seçin kahvelerinizi
Ekli dosyayı görüntüle 78984
@Dosi @Bully @Maskeli Fedai @alperuz @xemrexxx
@Dosi Yarına İsveç yöresinden gelecek bize![]()
Yarın hamur işi yapacağım zaten Ramazan'dan ötürü. Birşeyler ayarlarım
Evrim'i seviyorum. Başka yerden vur
@alperuz yarınıda çıkardıkAycan'ı bıraktın mı yoksa?sanki vazgeçtiğin yorumlarıni okudum
Kalplisine yine @Maskeli Fedai çökmüşse ben beyaz renkli küçük fincanı alayım bari
Evrim'i seviyorum. Başka yerden vur![]()
Bütün loserlar toplandı Şerlok beyciğim, bu ekibin kazandığı savaş yokUtku beyciğim bu karşılaşma 1 hafta boyunca oynansa yine kazanamaz bunlar.![]()
Zaten mert de seviyor onun için oyuna girdiAycan'ı bıraktın mı yoksa?sanki vazgeçtiğin yorumlarıni okudum
Kalplisine yine @Maskeli Fedai çökmüşse ben beyaz renkli küçük fincanı alayım bari
Bütün loserlar toplandı Şerlok beyciğim, bu ekibin kazandığı savaş yok![]()
Gördük bugünn ersin e yenildi babası yaşında
Yine Aycan'ı tutuyorumAycan'ı bıraktın mı yoksa?sanki vazgeçtiğin yorumlarıni okudum
Yarın hamur işi yapacağım zaten Ramazan'dan ötürü. Birşeyler ayarlarım![]()
Mert & Evrim & CC üçlüsü çok korkunç bir üçlü, ezbere konuşmamak lazım.Ahah kurtarıcı olarak giren tipe bakVoleybol oyunundaki en rezil oyuncuydu be Mert
![]()
Evrim i halk destekliyor
Şerlok beyciğim de Nisa modunu açtı, taramalı tüfek gibi ateş ediyor
Ne konudaGizem'e ilk defa hak veriyorum, ben şok @xemrexxx![]()
Kendini taşla sen .ssGördük bugünn ersin e yenildi babası yaşında@Maskeli Fedai @MasacRE @DarkLegenD
@serhatt sen de gel ecünnü taşlıyorum![]()