TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Heyecansız geçirdiler baya bu yeniliği, hoşuma gitmedi, bu şekilde zaten hiçbir yarışmaya gelen yarışmacı iz bırakamaz.

Mert'in saçma sapan atışının ardından keşke Yasin atsaydı, kazansaydı dedim. 😱 Çok rahat davranıyor bunlar.

Meryem'in durumu ciddi, Yunus Emre ortalıkta yok, Gamze ikide bir sakatlanıyor...

Parkurda ne kadar önde gelirsen gel, önemli olan atış. Ünlüler'de atış iyi gibi, umarım onlar alır.

Sercan 3 - 0 yaptı

Elif o kadar önde gelip atışta yapamıyor. Atışlar da düzeltmesi lazım kendisini.

Nisa 3 - 1 yaptı.

Elif o kadar önde gelip atışta yapamıyor. Atışlar da düzeltmesi lazım kendisini.

Nisa 3 - 1 yaptı.
Nisa psikolojik olarak zorlanmazsa çok ilerleyecek. Kız gerçekten yetenekli. Elif'te ünlüler adasından sevdiğim nadir insanlardan ama dediğin gibi düzeltmesi lazım. Her şey hız değil.

Reactions: Emre Ozansoy
Nisa psikolojik olarak zorlanmazsa çok ilerleyecek. Kız gerçekten yetenekli. Elif'te ünlüler adasından sevdiğim nadir insanlardan ama dediğin gibi düzeltmesi lazım. Her şey hız değil.

Nisa gözüme bir sempatik geliyor, bir antipatik. Karar veremiyorum, geçen gün "Iron Man"im diye ağlayınca gıcık oldum.

Atış ve hız kazandırıyor dediğin gibi sadece hız bir işe yaramıyor.

Reactions: hayret bi şey
Barıştaki rahatlık.....Olm o sms e güvenme acun bir oynar rakamlarla bulursun kendini evinde.

Nisa gözüme bir sempatik geliyor, bir antipatik. Karar veremiyorum, geçen gün "Iron Man"im diye ağlayınca gıcık oldum.

Atış ve hız kazandırıyor dediğin gibi sadece hız bir işe yaramıyor.
Bazı insanların totemleri vardır. Benimde var, o yüzden anlıyorum ve bana acayip gelmiyor. O yüzden yakın hissettim kendimi Nisa'ya.

Reactions: Emre Ozansoy
ne salak bu ünlüler ya..evde beni sinir ettiler.... ersin barış nedir bu rahatlık yaaa.. pes ya