Hazem
Favori Üye
Acun değişik bir taktik uyguladı bugün, normalde 23.45 - 00.15 arası reklam veriyordu ama bugün vermedi o dilimde.
Bence Mert'in yerine Barış çıkmalıydı.
Yunus Emre mi gitti? 😱Bir diskalifiye daha var, ve büyük ihtimalle Gönüllülere takımından Furkan diye biri geliyor. Ne kadar sakatlanıp diskalifiye olan oldu bu sene. @The_Erinch @Hachiko @Yiğitt
Yunus Emre mi gitti? 😱
Ben bu hafta çok doluyum, hiç bakamayacağım sanırım... Yorumlarınızla takip ediyorum.
Fragmanı da izledim, yarın da ortalık karışıyor epey. @Hachiko
Erman'ı sevmemiştim ama öyle pat gitmesi hiç hoş olmadı. Orada ne kavgalar, gürültüler, küfürler koparanlar kaldı. Erman'ın olayını bile göremeden yollanmış garibim...Yunus Emre kaç gündür yok, ona da ne oldu nasıl sakatlandı bilmiyoruz yine..
Zamanında Turabi, Bozok, Sabriye ne küfürler ettiler oyun alanında ama yollamadılar, Erman'ı harcadılar.Erman'ı sevmemiştim ama öyle pat gitmesi hiç hoş olmadı. Orada ne kavgalar, gürültüler, küfürler koparanlar kaldı. Erman'ın olayını bile göremeden yollanmış garibim...
Sevindim sonuçlara, inşallah bugünde iyi gideriz.@Yiğitt @Emre Ozansoy @Hachiko
Dün akşam hem yeni dizi hemde etkili 2 diziye rağmen rating arttırarak AB ve ABC1 de tepe oturmuşuz.
Yeni diziye seyirci vermememişiz.
Sevindim
Bence de ünlüler alır bugünArtık başlasında gene yorumlasak @Emre Ozansoy @Hachiko @hayret bi şey
Ben bu sefer ünlüler alacak diye hissediyorum.
Ve sanırım Yunus Emre disklifiye olacak.
Survivor unutulur muBaraj'ın fragmanı ile Survivor'ı unuttum. Yeni bölüm başlamamış Allah'tan.