Sinirlenilmeyecek gibi bir sene değildi ki her türlü sinirlendirecek şeyler döndü.All Star takımını tuttuğum için sevmiyordum sanırımzaten yarışmanın ortalarında izlemeyi bırakmıştım Acun’a sinirlenip
Sinirlenilmeyecek gibi bir sene değildi ki her türlü sinirlendirecek şeyler döndü.All Star takımını tuttuğum için sevmiyordum sanırımzaten yarışmanın ortalarında izlemeyi bırakmıştım Acun’a sinirlenip
Hemşehrini nasıl da sattı..
Paçoz demenle bitti her şey...Hemşehrini nasıl da sattı..
Ersin ve Mert tatlı değil mi yaMert ve yaverlerine de garip bir şekilde sempati beslediğim doğrudur
Beni de etkisi altına alır...Adamı durduramıyoruz.Senin hemşon değil miydi, sen daha yakınsındır git yüzüne su falan çarp kendine gelsin.
Tamam affetim.Onların da yeri ayrıydı.Benim 2018'deki favorim Anıliko'ydu.Bir sürü All-Star'ı eledi.HilMurDam ile yakın olunca hele tadından yenmedi.
Ben de çok tekrara düşüyorum da o yüzden sordum.
Soldan sağa @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD@Maskeli Fedai zaten fırıldak yunus Emre@Dosi @vadikızı @The_Erinch @Özgür @MayısKralı @eskici @xBUGRAx @Aserat @serhattEkli dosyayı görüntüle 78894
Ramazan özelSoldan sağa @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD@Maskeli Fedai zaten fırıldak yunus Emre@Dosi @vadikızı @The_Erinch @Özgür @MayısKralı @eskici @xBUGRAx @Aserat @serhattEkli dosyayı görüntüle 78894
Soldan sağa @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD@Maskeli Fedai zaten fırıldak yunus Emre@Dosi @vadikızı @The_Erinch @Özgür @MayısKralı @eskici @xBUGRAx @Aserat @serhattEkli dosyayı görüntüle 78894
aa hakikatten bu avatar hani 26 nisana kadar kalacakti 😱 @Tolstoyevski
Ben sürekli 2018 sevgimden falan bahsediyorum o yüzden sordum rahatsız olmuş olabilirsin belki haklı olarak.Hayır sana demedim ama kime dediğimi söylemeyeceğim şu an çok yorgunum tartışmaya falan giremem şimdi, belki daha ilerde hala devam ederse aynı şeyler söylerim o zaman.
Yasin de sensinSoldan sağa @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD@Maskeli Fedai zaten fırıldak yunus Emre@Dosi @vadikızı @The_Erinch @Özgür @MayısKralı @eskici @xBUGRAx @Aserat @serhattEkli dosyayı görüntüle 78894
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?