TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Evrim 3.olmuş 2 değil

Reactions: Özgür
Zaten All Star takımına karşı bir gönüllüler takımı kurmak çok saçmaydı. Direkt All Star ünlüler-gönüllüler yapsalardı daha iyiydi.

Türkiye-Yunanistan maçları 2018'de çok izlendiği için 2019'da da öyle format yaptılar ama oyun ayrı programın öyle olması ayrı.

Elin yunanca konuşanlarını kim izler? En fiyasko senesi bence 2019'du. Acunun elinde patladı.

Ben hala umutla Survivor XXL ünlüler gönüllüler bekliyorum. Yeter bir kere de kiloluları alsınlar. Hem eğlenceli olur hem de obeziteye meydan okur.

2018'den itibaren ada hayatı çok az gösteriliyor. Eskiden baya ada hayatı izlerdik.
Bu sene 25 dk ada hayatı verdiği günler oldu.
Sadece Atakanlar dönemindeki gibi TV8 Uygulaması yada TV8.5 kullanmıyor; ben olsam asıl bu sene kullanırım.
Kullansa tv8.5 bile ilk5 e girer.

Elif'i seviyorum, Elif haklı tepkisinde. Ama herkes konseyde görmüştür galiba Aycan, Ersin'i söylemek istedi. SMS gücünün farkında ama Mert ve Ersin buna karşı çıktı. Aycan keşke Sercan'ı söyleseydi ama Aşkım'ı söylememesi doğru, Aşkım en yakın arkadası sonuç olarak. Ne düsünüyorsunuz bilmiyorum bu konuda? Aycan Mert'in tuzağına düştü diyorum ben. @The_Erinch @Özgür @12.Adam @dreamy @vadikızı @xemrexxx @Emre Ozansoy @Hachiko @xemrexxx @eskici @RevaN