Estağfurullah ne musallat olması. Ben yarışmacılardan ve ekrana yansımalarındaki değişimlerden bahsettim.
Estağfurullah ne musallat olması. Ben yarışmacılardan ve ekrana yansımalarındaki değişimlerden bahsettim.
2018'den itibaren ada hayatı çok az gösteriliyor. Eskiden baya ada hayatı izlerdik.Ada hayatı yok mu😱
Ama sen konseyidemi izlemedin 🙁Giden kim Ezgi'mi? 😱
yani Gizemciğim kaldı?
kimler adaydi? @The_Erinch hani kayda değer birsey yoktu? 😱
Aynen. En son oyunda biraktım😊Ama sen konseyidemi izlemedin 🙁
Evrim 3.olmuş 2 değilNe kadar sinirlensem de Survivor'u şu yönden seviyorum, dengeler sürekli değişiyor.Bir önceki oylamada 1.olan insan bu hafta elendi, Yunus Emre Elif gibi birini geçti. Nisa tepki çekmesine rağmen dördüncü oluyor, Evrim ilk 2'ye yükseliyor falan. Bu heyecanı seviyorum.
Zaten All Star takımına karşı bir gönüllüler takımı kurmak çok saçmaydı. Direkt All Star ünlüler-gönüllüler yapsalardı daha iyiydi.Geçen seneyi ben çok az izledim ama dediğin doğru Acun, İhsan ve Gökhan'ın beceriksiz seçimlerinden dolayı hep takımları karıştırıyorlar.Bu sene deniz yerine nehir falan var bir de ada hayatı daha çok olmalı cidden. 2018'de Acun sadece ada hayatının gösterildiği özel bölümler yayınlanıyordu TV8,5'ta.
Evet Ezgi elendi.Giden kim Ezgi'mi? 😱
yani Gizemciğim kaldı?
kimler adaydi? @The_Erinch hani kayda değer birsey yoktu? 😱
Bu sene 25 dk ada hayatı verdiği günler oldu.2018'den itibaren ada hayatı çok az gösteriliyor. Eskiden baya ada hayatı izlerdik.
Aa doğru.Evrim 3.olmuş 2 değil
Cemal Can'ı ağlatmayın. 😡😠
Cemal Can'ı ağlatmayın. 😡😠
Ezgi gitti ben ünlüleri desteklesemde hüç üzülmedim zaten 1 aydır yoktu.Ama sen konseyidemi izlemedin 🙁
Elif'mi 😱 neyin kafasını yaşamışlarEvet Ezgi elendi.Gizem kaldı yine.
Gizem, Ardahan, Yasin, Ezgi, Yunus Emre ve Elif adaydı.
Mağduru oynayan Barış değil miydi ya?İki ağladı, mağdur oynadı işte.
İki ağladı, mağdur oynadı işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?