Biliyorum abla, ama biraz zor. @eskici zorlasa beni de geçer.
Anaaa yarın kuruluş osman var ben onu unuttum yaa
Biliyorum abla, ama biraz zor. @eskici zorlasa beni de geçer.
Anaaa yarın kuruluş osman var ben onu unuttum yaa
Ne kadar sinirlensem de Survivor'u şu yönden seviyorum, dengeler sürekli değişiyor. Bir önceki oylamada 1.olan insan bu hafta elendi, Yunus Emre Elif gibi birini geçti. Nisa tepki çekmesine rağmen dördüncü oluyor, Evrim ilk 2'ye yükseliyor falan. Bu heyecanı seviyorum.
Katılıyorum
Elif'in en yüksek sıralaması herhalde. Bi kere 4. Olmuştu ama galiba.Ne kadar sinirlensem de Survivor'u şu yönden seviyorum, dengeler sürekli değişiyor. Bir önceki oylamada 1.olan insan bu hafta elendi, Yunus Emre Elif gibi birini geçti. Nisa tepki çekmesine rağmen dördüncü oluyor, Evrim ilk 2'ye yükseliyor falan. Bu heyecanı seviyorum.
Ada hayatı yok mu😱2018-2019'u pek izlememiştim. Sadece kesit kesit sahneleri izlemiştim. Bu sene de aynı aslında. Ada hayatı hiç yok neredeyse. Programın 7 gün yayınlanması kaliteyi düşürüyor malesef. 3 gün Acunun arkadaşlarıyla maçlarını izliyoruz.
Eskiden ünlüler iki kere gönüllüleri 10-0 yenmiştiler hatta bir keresinde de 10-1 yenmiştiler ama hiçbir zaman takım değişiklikleri olmadı.
Son 3 senedir Acunun canı sıkılınca takım değiştiriyor.
Kuruluş Osman ne abla Allah aşkına ya. Gel şurda konuşalım Survivor'ı.
Geçen seneyi ben çok az izledim ama dediğin doğru Acun, İhsan ve Gökhan'ın beceriksiz seçimlerinden dolayı hep takımları karıştırıyorlar. Bu sene deniz yerine nehir falan var bir de ada hayatı daha çok olmalı cidden. 2018'de Acun sadece ada hayatının gösterildiği özel bölümler yayınlanıyordu TV8,5'ta.2018-2019'u pek izlememiştim. Sadece kesit kesit sahneleri izlemiştim. Bu sene de aynı aslında. Ada hayatı hiç yok neredeyse. Programın 7 gün yayınlanması kaliteyi düşürüyor malesef. 3 gün Acunun arkadaşlarıyla maçlarını izliyoruz.
Eskiden ünlüler iki kere gönüllüleri 10-0 yenmiştiler hatta bir keresinde de 10-1 yenmiştiler ama hiçbir zaman takım değişiklikleri olmadı.
Son 3 senedir Acunun canı sıkılınca takım değiştiriyor.
Estağfurullah ne musallat olması. Ben yarışmacılardan ve ekrana yansımalarındaki değişimlerden bahsettim.Bide bu sene melek ablan musallat oldu Barış için dimi
Eskisi kadar yok. Eskiden yarışmacıları daha çok duyardık adada. Şimdi oyun öncesi bir kaç sahne.Ada hayatı yok mu😱
Gönüllülerin en son oylamasında da 3.olmuştu yanılmıyorsamÜçüncülüğünü kutlarız biz de.
Ben daha yüksek beklerdim. Başlarda sevmiyordum ama yaşantı ve karakter olarak Sema'dan falan çok iyi. Sema kadar yanlamıyor kimseye. Kendi halinde gibi şuan.Elif'in en yüksek sıralaması herhalde. Bi kere 4. Olmuştu ama galiba.
Elif artık barış A yanaş aklını kullan yoksa yolun perviz in yolu
Giden kim Ezgi'mi? 😱Ne kadar sinirlensem de Survivor'u şu yönden seviyorum, dengeler sürekli değişiyor. Bir önceki oylamada 1.olan insan bu hafta elendi, Yunus Emre Elif gibi birini geçti. Nisa tepki çekmesine rağmen dördüncü oluyor, Evrim ilk 2'ye yükseliyor falan. Bu heyecanı seviyorum.
Seninle yarışamam hem aradaki fark çok hem de kapattırmıyorsun farkıBiliyorum abla, ama biraz zor. @eskici zorlasa beni de geçer.