Nisa'nın voleyboldaki kurtarışları... Nesin sen Neslihan Demir misin be kızım.
Şu mesajin bulunduğu sayfadan sonra 16 sayfa konuşmuşsunuz 😱 niye bukadar çoştunuz? Olay ne acaba izlemedim @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @eskici @vadikızı @dreamy @Emre Ozansoy @Hachiko @hayret bi şey @xemrexxxÜnlülerin salıncağı açık ara en iyisi.
Sizce?
@Hachiko @Emre Ozansoy @vadikızı @eskici @Maskeli Fedai @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @hayret bi şey @Özgür @Dosi @12.Adam @RevaN @dreamyEkli dosyayı görüntüle 78870Ekli dosyayı görüntüle 78871
Şu mesajin bulunduğu sayfadan sonra 16 sayfa konuşmuşsunuz 😱 niye bukadar çoştunuz? Olay ne acaba izlemedim @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @eskici @vadikızı @dreamy @Emre Ozansoy @Hachiko @hayret bi şey @xemrexxx
şimsi hepinizi etiketledim belki hepiniz farklı şeyler yazarsıniz
@Emre Ozansoy | 2.212 |
@The_Erinch | 1.373 |
@eskici | 1.088 |
@vadikızı | 925 |
EğleniyoruzŞu mesajin bulunduğu sayfadan sonra 16 sayfa konuşmuşsunuz 😱 niye bukadar çoştunuz? Olay ne acaba izlemedim @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @eskici @vadikızı @dreamy @Emre Ozansoy @Hachiko @hayret bi şey @xemrexxx
@Emre Ozansoy 2.212 @The_Erinch 1.373 @eskici 1.088 @vadikızı 925
Gün sonunda mesaj sayıları... @The_Erinch abi biraz konuş, ikincilik gitti gidecek.
Üçüncülüğünü kutlarız biz de.Üçüncü olmuş ama
Şu mesajin bulunduğu sayfadan sonra 16 sayfa konuşmuşsunuz 😱 niye bukadar çoştunuz? Olay ne acaba izlemedim @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @eskici @vadikızı @dreamy @Emre Ozansoy @Hachiko @hayret bi şey @xemrexxx
Sorun değil kardeşim.
@Emre Ozansoy 2.212 @The_Erinch 1.373 @eskici 1.088 @vadikızı 925
Gün sonunda mesaj sayıları... @The_Erinch abi biraz konuş, ikincilik gitti gidecek.
@Emre Ozansoy eskiciye diyorum sana demiyorum
2018-2019'u pek izlememiştim. Sadece kesit kesit sahneleri izlemiştim. Bu sene de aynı aslında. Ada hayatı hiç yok neredeyse. Programın 7 gün yayınlanması kaliteyi düşürüyor malesef. 3 gün Acunun arkadaşlarıyla maçlarını izliyoruz.O değil de Acun bu salgına rağmen güzel ödüller ayarlıyor. Bir de 2018 yılına bak adamlar her hafta 1 gün ballı mix için yarışıyorlardı. @RevaN hatırlıyorsundur sen.
vallahi kaydadeğer çok birşey olmadı.Şu mesajin bulunduğu sayfadan sonra 16 sayfa konuşmuşsunuz 😱 niye bukadar çoştunuz? Olay ne acaba izlemedim @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @eskici @vadikızı @dreamy @Emre Ozansoy @Hachiko @hayret bi şey @xemrexxx