TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Şu mesajin bulunduğu sayfadan sonra 16 sayfa konuşmuşsunuz 😱 niye bukadar çoştunuz? Olay ne acaba :A izlemedim @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @eskici @vadikızı @dreamy @Emre Ozansoy @Hachiko @hayret bi şey @xemrexxx
şimsi hepinizi etiketledim belki hepiniz farklı şeyler yazarsıniz :F

• Güldürdün
Reactions: Dosi
O değil de Acun bu salgına rağmen güzel ödüller ayarlıyor. :A Bir de 2018 yılına bak adamlar her hafta 1 gün ballı mix için yarışıyorlardı. :F @RevaN hatırlıyorsundur sen. :A :A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and DR
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and Angelica
Şimdi Semih ile Murat Özarının kavgalarını izleyin.

Murat Özarı Ezgi yine 1. Olacak demişti. Bu adam neyin kafasını yaşıyorsa. :F

• Güldürdün
Reactions: Angelica
  • Güldürdün
O değil de Acun bu salgına rağmen güzel ödüller ayarlıyor. :A Bir de 2018 yılına bak adamlar her hafta 1 gün ballı mix için yarışıyorlardı. :F @RevaN hatırlıyorsundur sen. :A :A
2018-2019'u pek izlememiştim. Sadece kesit kesit sahneleri izlemiştim. :D Bu sene de aynı aslında. Ada hayatı hiç yok neredeyse. Programın 7 gün yayınlanması kaliteyi düşürüyor malesef. 3 gün Acunun arkadaşlarıyla maçlarını izliyoruz.

Eskiden ünlüler iki kere gönüllüleri 10-0 yenmiştiler hatta bir keresinde de 10-1 yenmiştiler ama hiçbir zaman takım değişiklikleri olmadı.
Son 3 senedir Acunun canı sıkılınca takım değiştiriyor. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
  • Güldürdün
Ne kadar sinirlensem de Survivor'u şu yönden seviyorum, dengeler sürekli değişiyor. :F Bir önceki oylamada 1.olan insan bu hafta elendi, Yunus Emre Elif gibi birini geçti. Nisa tepki çekmesine rağmen dördüncü oluyor, Evrim ilk 2'ye yükseliyor falan. Bu heyecanı seviyorum. :Z :A