Hazem
Favori Üye
Video nerede ben bulamadım?Görünce kalbime indi bir an. cidden üzülürdüm baya baya, çünkü o performans ile birleşmeyi görmesi gereken isimlerden.
Video nerede ben bulamadım?Görünce kalbime indi bir an. cidden üzülürdüm baya baya, çünkü o performans ile birleşmeyi görmesi gereken isimlerden.
Ama geçen hafta gerçektende sondan birinciydi.Görünce kalbime indi bir an. cidden üzülürdüm baya baya, çünkü o performans ile birleşmeyi görmesi gereken isimlerden.
Video bulunamadı diyor.TV8 - TÜRKİYE'NİN EĞLENCE KANALI
TV8'in eğlenceli programları, yarışmaları ve dizileri ile keyifle TV izle. Survivor, O Ses Türkiye, Jet Sosyete, Kızım, Yemekteyiz ve Masterchef için TV8 izle.www.acunn.com
Silmişler ama.
Evet; ya reklam ekliyorlar içine yada erken yayınladılarVideo bulunamadı diyor.
Fragman ne ara çıktı? YouTube'a yüklememişler dahaFragmanda Ünlüler'den biri düşüp bayılıyor, Berkan sanırım?
Twitter'a yükleniyor.Fragman ne ara çıktı? YouTube'a yüklememişler daha
Saçlarından dolayı bana Mert gibi geldi. Dikkatli bakınca arkasından bağlı saçlar gözüküyor gibi.Twitter'a yükleniyor.
Oylamalar ilk haftalarda hep böyle olur, değişken ve değişik ama haftalar geçtikçe oturur yerine. Merve Aydın ve Nagihan'da kötü oy almıştılar başta ama zaman ilerledikçe oy potansiyelleri çok büyüdü. Bu sene Elif, Meryem, Nisa ve Parviz'de de aynısı olur.Bu yakışıklılık oylaması ne zaman bitecek acaba? Biraz yakışıklı olup iyi oynarsan hemen 1. oluyorsun.
Bana göre oyunlara da yakışıklılığa da oy verilmemeli.
Survivor sadece parkurdan ibaret değil. Ada hayatı+Oyun ve daha bir sürü şey. Oyunlarda 0 çekebilirim ama ben ne yapıp edip o adada kalmayı başarıyorsam zaten Survivor'um demektir.
Tabii ki oyun da bunun içinde. Ama Elif gibi oynayan bir erkek yarışmacı acızık yakışıklı olsaydı zirveden inmezdi. Ama kadın olduğu için aşağılarda.
Perviz de aynı şekilde. Biraz daha yakışıklı olsa zirvedeydi.
Yunus Emre'ye ne olduğunu anlamadan o da gitti. Geçen yıllar en azından oyunda sakatlanıyorlardı biliyorduk neden gittiğini bu sene adada başlarına birşey geliyor hep.Bir diskalifiye daha var, ve büyük ihtimalle Gönüllülere takımından Furkan diye biri geliyor. Ne kadar sakatlanıp diskalifiye olan oldu bu sene. @The_Erinch @Hachiko @Yiğitt
Ben anlamıyorum ki bu adamlar diskalifiye olabilecek kadar nerede, ne zaman sakatlanıyor.
Bayılan Mertmiş sanırım.
Gönüllürde ada karışık,bunlar birde dokunulmazlık görsün iyi karışır @Emre Ozansoy @Hachiko