TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Ben o sene ile karşılaştırmadım.
seneleri karşılaştırmam her sene farklıdır.
ben bu sene için varsayım yapıyorum.
sadece semihin elenmesinde karşı smsler etkili oldu diyorum( not: ben semihi sevmem bu arada )

Teker teker gidecekler
Barışla kıyaslayarak reise hakaret ediyorsun..

Reactions: 12.Adam and MasacRE
Semih altta kalmıyordu. Acınacak halde değildi. Barış genellikle sakin kalarak yalnızlığa oynuyor.

Ünlülerde de öyleydi. Perviz de dedi zaten daha çok bireysel olmak istiyordu diye.

Barış herşeyin farkında. Uzak durmasının sebebi zaten yalnız görünmek. Herkes de buna çanak tutuyorsa demekki Barış stratejisiyle şampiyon olmayı hakediyor.

Adı üstünde Survivor. Ne yap et hayatta kal. Performans bunun sadece bir parçası.

Koskoca Adidas da sanki bir tane şort üretiyor. Kızlarda herkeste aynı şortdan.

Barış bu kavgadan sonra sakin adam modunu oynarsa şampiyonluğunu uçağa bindirip hayaller bulutlarına yollar. Yasin'in zaten şampiyon olma şansı kırmızı kar yağmasıyla eşdeğer.

Abi oradaki durum gibi düşünelim diyorum işte. Semih'in elenmesinde karşı sms'ler etkili oldu diyorsun ya bu senenin Semih'i de Barış işte. Tüm Survivor'u karşısına aldı adam. Tamam bu şekilde müthiş oy topluyor en büyük fan kitlesine sahip ama final zamanları gelince geri kalan bütün fanlar onun rakibi üstünde yoğunlaşacak. Nisa, Cemal, Berkan veya bir başkası ancak o şekilde eleyebilir Barış'ı

Tamam şimdi anlaştık 😎

Reactions: MasacRE
Barış ile Semih'in tarzları farklı ama ikisi de temelde aynı stratejiyle ilerliyorlar. Barış'ın yaptığı şey bana uymuyor. Ben o tarz adamları desteklemem. Umarım bu stratejisi işe yaramaz yani ne diyeyim ki