Emre Ozansoy
Moderatör
Acunun bahsettiği kafes dövüşçüsü umarım Turabi değildir
O kadar olmaz ya. 😱
Acunun bahsettiği kafes dövüşçüsü umarım Turabi değildir
İşin içine reyting girecekse her türlü olur. Yarışmacıların kaderi direkt değişir. Turabi direkt finalde olurO kadar olmaz ya. 😱
İşin içine reyting girecekse her türlü olur. Yarışmacıların kaderi direkt değişir. Turabi direkt finalde olurUmarım olmaz ama süpriz bekliyorum şahsen.
Gönüllere Turabi gelir mi; neticede hepsinden ünlü değil mi?İşin içine reyting girecekse her türlü olur. Yarışmacıların kaderi direkt değişir. Turabi direkt finalde olurUmarım olmaz ama süpriz bekliyorum şahsen.
Bilemiyorum, şaşırmam yani. Ve işin ilginç tarafı twitterda vs de kimse yazmamış Turabi olabilir diye. Benim kafes dövüşü denildiğinde aklıma ilk o geldi mesela.Reyting uğruna yapmayacağı bir şey yoktur, eski yarışmacılar olabilir ama Turabi olacağını zannetmem.
Şampiyon olduğu iki sene de gönüllüler takımındaydı diye hatırlıyorum. Yasin gibi birisi bence ünlü değil. Yarışmanın getirdiği ün var. Kariyer olarak yarışma dışında kendini gösteremedi.Gönüllere Turabi gelir mi; neticede hepsinden ünlü değil mi?
Güvercin, Çok Güzel Hareketler ve Savaşçı rakipleri de yok zaten, alması lazım...Eğer yarın 8,50+ gelmezse işler kötü.
Survivor bu akşam tam 3 saat reklamsız gitti 20:45 - 23:45 full yayınlandı, dünkü reytinglerden sonra Acun'u korku sardı galiba.@The_Erinch @Emre Ozansoy @Yiğitt
Tanıtımı kısa tutmuşlar yeni yarışmacılar gözükmesin diye.Barış mı Sercan'a trip atıyor, anlamadım?
Öyle olursa iki takımında eşit derecede popülerlik durumu olması gerekiyor ama. Mesela ünlülerde geçen hafta sonuncu olan Tuğba Melis bile gönüllerin büyük çoğunluğundan daha fazla oy almıştır. Haksızlık olurdu bence.Bu seneki sistem kadar saçma bir sistem görmedim. Her sene reytingler daha da kötüye gidiyorsa demekki sistem doğru gitmiyor.
Eskiden bir dokunulmazlık kazanan kazanıyordu. Bu sene ünlüler kazanıyor yarınki oyunu gönüllüler kazanıyor. 3. oyun da gönüllülerin kazandığı 2. oyun ile aynı. E zaten onlar bu oyunu kazanmışlarsa 3. oyunu da aynı koymak onlar için avantaj olmuyor mu? Eğer yapacaksanız adam gibi 2 dokunulmazlık yapın kim kaybetmişse adaylarını çıkarsınlar.
Nerede o eski Survivorlar?
Oyunlarda önemli olan final atışlarıdır. Eğer oyunun sonu yine labut devirmece olsaydı haklısın derdim ama oyunun sonunu değiştirdiler ve şanslar eşitlendi böylece.Bu seneki sistem kadar saçma bir sistem görmedim. Her sene reytingler daha da kötüye gidiyorsa demekki sistem doğru gitmiyor.
Eskiden bir dokunulmazlık kazanan kazanıyordu. Bu sene ünlüler kazanıyor yarınki oyunu gönüllüler kazanıyor. 3. oyun da gönüllülerin kazandığı 2. oyun ile aynı. E zaten onlar bu oyunu kazanmışlarsa 3. oyunu da aynı koymak onlar için avantaj olmuyor mu? Eğer yapacaksanız adam gibi 2 dokunulmazlık yapın kim kaybetmişse adaylarını çıkarsınlar.
Nerede o eski Survivorlar?
Yalnız Gönüllülerdeki arkadaşların Ünlülerden daha ünlü olduğunun farkındayız değil mi?Öyle olursa iki takımında eşit derecede popülerlik durumu olması gerekiyor ama. Mesela ünlülerde geçen hafta sonuncu olan Tuğba Melis bile gönüllerin büyük çoğunluğundan daha fazla oy almıştır. Haksızlık olurdu bence.
Cemal istisnai bir yarışmacı ki elemeye de kolay kolay çıkmaz. Aynı örneği Tayfun, Ardahan, Burak, Nisa, Meryem, Evrim vs için de verebilir misinYalnız Gönüllülerdeki arkadaşların Ünlülerden daha ünlü olduğunun farkındayız değil mi?
Beren ya da Kıvanç yok herhalde ünlülerde.Danla Cemale bir Sms yardırır orda Kenan İmirzalıoğlu olsa yine geçemez.Bu sistemi zaten bir keresinde yapmışdı da sorun olmamıştı. E o zaman avantajlı oyunu 3. Kez oynamak 2 haftadır gönüllülere avantaj sağlıyor. Acunun hep gönüllüler tarafında oldupunu hiss ediyorum. Bu sene de istisna olmadı.
Sonuçta parkur da önemli. Eğer önemli olmasa sadece atış oludu. Neyse zaten Acun adaletli kararlar almadığı içim düşüşte Survivor kaç senedir.Oyunlarda önemli olan final atışlarıdır. Eğer oyunun sonu yine labut devirmece olsaydı haklısın derdim ama oyunun sonunu değiştirdiler ve şanslar eşitlendi böylece.
Ünlülerden hangisini tanıyordun?Cemal istisnai bir yarışmacı ki elemeye de kolay kolay çıkmaz. Aynı örneği Tayfun, Ardahan, Burak, Nisa, Meryem, Evrim vs için de verebilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?