Ermanıda yolladı Acun.
iyi etmiş asabiydi kavga çıkarıyordu ya
Ermanıda yolladı Acun.
Öfke kontrol sorunu vardı bana göre..gelecek için büyük tehditti.iyi etmiş asabiydi kavga çıkarıyordu ya
Öfke kontrol sorunu vardı bana göre..gelecek için büyük tehditti.
Önümüzdeki haftalarda galiba Azerbaycandan da Sms atılabilecektir.
@Emre Ozansoy gene Barışa sms attın mı
Ne oldu diskalifiye mi oldu? 😱Erman demek ki gerçekten Yasin'e saldırmış ama eskiden gösteriyorladı biraz da olsa, şimdi hiç olayların nasıl geliştiğini göremedik.
Evet, Fatma da gitti.Ne oldu diskalifiye mi oldu? 😱
Gönüllüler nasıl kazandı maşallah, telefon görüşmesi yapayım dedim bi gittim geldim şok oldum.Evet, Fatma da gitti.
Aaa hiç girmedi mi, ben dok başlangıcıyla telefona gittim konseyde geldim. İnşallah iyi yükseliş yaşar.Survivor bu akşam tam 3 saat reklamsız gitti 20:45 - 23:45 full yayınlandı, dünkü reytinglerden sonra Acun'u korku sardı galiba. @The_Erinch @Emre Ozansoy @Yiğitt
Eğer yarın 8,50+ gelmezse işler kötü.Aaa hiç girmedi mi, ben dok başlangıcıyla telefona gittim konseyde geldim. İnşallah iyi yükseliş yaşar.
Bu akşam meydan onunda...+7 ve üzerine çıkamazsa dediğin gibi canı sıkılır Acunun ama gene bir yolunu bulurSurvivor bu akşam tam 3 saat reklamsız gitti 20:45 - 23:45 full yayınlandı, dünkü reytinglerden sonra Acun'u korku sardı galiba. @The_Erinch @Emre Ozansoy @Yiğitt
Gecen hafta rakipleri vardi ve reklam vermisti o zaman 7+ aldi, simdi 7 cok az gelir.Bu akşam meydan onunda...+7 ve üzerine çıkamazsa dediğin gibi canı sıkılır Acunun ama gene bir yolunu bulur
Bakalım gelen 4 yeni kimler olacak.