TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Sal sal, dünden beri laf anlatmaya çalışan bir sürü kişiye denk geldim ama bana mısın demiyorlar.
Cidden aşağıdaki dayı gibi savunuyorlar.

Survivor şartlarına göre ikisinin de diskalifiye olması lazım ya da en iyi ihtimalle farklı takımlarda olmaları lazım. Bu kavgadan sonra ibre Cemal Can'a döndü iyice. Yasin oyun dışında çok iyi bir Survivor yarışmacısı, ama oyun sırasında bambaşka bir hale bürünüyor ve çok agresif davranıyor hep kenarda. Barış da o kadar sakin duran ve bunu tamamen strateji amaçlı yapıp, arada da artık kendini tutamayan bir tip. Yasin'e denk gelince de Voltran oluşturdular resmen, yaktılar birbirlerini. Diskalifiye olmasalar bile ibre Cemal Can'a döndü çünkü. Berkan kendisini tam bu dönemde gösterip ileriye atmalı kendini.

Kesinlikle öyle. Hilmicem’e de sarmıştı ama kendisi çık potaya o zaman diyordu ama kendisi potadan o kadar korkuyordu ki Damla’ya, Anıl’a, Hilmicem’e bu kadar saldırdı. Yağmur cidden çok kötüydü ya aklımda Hakan’a Anlat Bakalım’da “Dadı, Dadı” demesi ve “Adam mı oldun Mustafa demesi” kaldı.

Nagihan her anlamda hazırlanıp, çalışıp gitmişti. O sene çok atış çalışmıştı hatta Ümit Karan bir gün Panorama’ya çıkıp atışlar Nagihan’a göre oluyordu bazen oyun sonları değiştiriliyordu bile demişti.
Ve evet o kadar ses getirmiş All-Star arasında şansı az olurdu, sıyrılamazdı. Kendini mağdur gösterdi takım beni istemiyor dedi ve geçti.

Reactions: DR
Ben daha tam izlemeden Barış'a gıcık kaptım

Her konuya geldiğimde @Emre Ozansoy ve @vadikızı 'nin hararetli şekilde başkalarına savunmasina şahit oluyorum
Okadar Nagihan fanıydim 2 sene önce, @MasacRE gile bukadar savunmadım

Forumda Barış'ı savunmamız için bize para verildi. 7 / 24 Barış'ı savunuyoruz, yanlışlarını görmüyoruz...

Gönüllülere geçtiği konseyden beri, SMS gücünden dolayı kendisine karşı bir sorunu olan Yasin'e karşı bugüne kadar bir şey demedi ve sustu...

Şurda yorumlaşıyoruz sanki kötü bişey yapıyormuşuz gibi üstümüze geliyosunuz ya

Reactions: Dosi
Hiç sorma Barış fanları her yerde üstelik.

2 sene önce Nagihan fanı mıydın. 😱 O sene sınava hazırlanıyordum diye ara vermiştim foruma iyi ki görmemişim yoksa senle çok tartışırdık.

Reactions: 12.Adam and Dosi
Malesef Cemal ve Nisa biraz daha şamata'dan uzaklaşıp, ciddiyete dönüp, bireyselleşmeliler. Üzülerek söylüyorum ki, ikisi de şu an ekranda Yasin'in yancısı gibi duruyor. Öyle olmadıklarını bilsem de halka verdikleri mesaj bu.

Nasıl Perviz etliğe sütlüğe karışmadığı halde Mert'in yanındaymış gibi göründüyse, Nisa ve Cemal de şu an öyle görünüyor. Acilen kendileri olmalılar. Tamam Yasinle arkadaş olsunlar ama yanlışlarına da göz yummasınlar.

Eminim ki, bu hafta SMS'te Evrim Nisa'nın üstünde olacak. Bunu yapan da Nisanın kendisi malesef.

Hikmet

Geçen sene favorim Hikmet'ti
Yusuf'un mağdur edebiyatı ise yaradi, kazandı
Hikmet kavgaci falandi ama Yusuf'un hakkından iyi geliyordu
Çok yanlış isimleri desteklemişsin hep.
Geçen sene çok kötüydü benim için favorim bile yoktu bir ara izlemeyi bıraktım.
Ama Yusuf konusunda hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz o güzel.
Mağdur edebiyatı yapan kazanıyor ve genelde hep aynı tarzda yapıyorlar hep aynı isimler.
İlk Turabi başlatmıştı annesini kullanarak mağdur edebiyatı yapmayı.

Hiç sorma Barış fanları her yerde üstelik.

2 sene önce Nagihan fanı mıydın. 😱 O sene sınava hazırlanıyordum diye ara vermiştim foruma iyi ki görmemişim yoksa senle çok tartışırdık.
Yok be ben öyle tartışan tipten değilim
@MasacRE ye sor
biz eğlenceli şekilde atışırdık. Şuan vadikızi onlar gibi fanlik yapan tipten değildim

Bu senede Mert Ersin favorilerim

Bugün Utku'ya da dedim. Benim desteklediklerim kazanmaz genelde
Atakan'da o zinciri kırdim
son 3 sene en sevilmeyenleri tutuyorum

@DarkLegenD

Yok be ben öyle tartışan tipten değilim
@MasacRE ye sor
biz eğlenceli şekilde atışırdık. Şuan vadikızi onlar gibi fanlik yapan tipten değildim

Bu senede Mert Ersin favorilerim
Ben 2018’de Anıl’cıydım.
Ay evet hiç sorma baya zorluyorlar bu Barış fanları.

NE.
Her sene nasıl böyle isimleri sevebiliyorsun be.