Daha ne diyeyim ki hepsi sözleşmiş gibiler cidden. Bunlar nasıl kafalar ya. @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai
Abi bu Barış ne böyle hepiniz aynı ağızdan bir yere kadar dayandı ve patladı diyorsunuz şaka gibisiniz.
susmadımı yalanmı söylüyoruz
Daha ne diyeyim ki hepsi sözleşmiş gibiler cidden. Bunlar nasıl kafalar ya. @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai
Abi bu Barış ne böyle hepiniz aynı ağızdan bir yere kadar dayandı ve patladı diyorsunuz şaka gibisiniz.
Sen niye yorum yapıyon sende akıl yok ki fikir olsunBarış’ı savunacam diye saçmalıyor
Kahkaha atmamak için kendimi zor tutuyorum adamsın
Reyis eksikHerhalde kendi kendine haksız diyordun, ben bu zamana kadar şahit olmuş değilim Barış'a haksız dediğine
Kesinlikle öyle. Hilmicem’e de sarmıştı ama kendisi çık potaya o zaman diyordu ama kendisi potadan o kadar korkuyordu ki Damla’ya, Anıl’a, Hilmicem’e bu kadar saldırdı. Yağmur cidden çok kötüydü ya aklımda Hakan’a Anlat Bakalım’da “Dadı, Dadı” demesi ve “Adam mı oldun Mustafa demesi” kaldı.Aynen daha bugün yemek yerken açıp izledim.
Anıl'ın üzerine gidiyor neden Muratı değil de beni yazdın diye? Ben Muratdan kötümüyüm? Ama kendisi Birsen ve Yağmur varken Damla'yı yazıyor.
2018'de çalışıp gitmişti. Güzel oynadı. Hakan'la iyi ikili oldular. İkisi de baktı ünlüler takımında sivrilmek zor geçtiler gönüllülere. Aslında çok akıllı hamleydi. Ünlülerde herkes yıldızken elenmek daha kolaydı. Gönüllülerde hepsi tecrübesiz yarışmacı onlar arasında parlıyor insan ister istemez.
Ben daha tam izlemeden Barış'a gıcık kaptımDaha ne diyeyim ki hepsi sözleşmiş gibiler cidden. Bunlar nasıl kafalar ya. @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai
Ben daha tam izlemeden Barış'a gıcık kaptım
Her konuya geldiğimde @Emre Ozansoy ve @vadikızı 'nin hararetli şekilde başkalarına savunmasina şahit oluyorum Okadar Nagihan fanıydim 2 sene önce, @MasacRE gile bukadar savunmadım
Hiç sorma Barış fanları her yerde üstelik.Ben daha tam izlemeden Barış'a gıcık kaptım
Her konuya geldiğimde @Emre Ozansoy ve @vadikızı 'nin hararetli şekilde başkalarına savunmasina şahit oluyorum Okadar Nagihan fanıydim 2 sene önce, @MasacRE gile bukadar savunmadım
Oha adama bak, 2 dakikada 130 sayfa geriden kanıt getirmiş İyi hadi 1800 küsur mesajında 1 kere Barış'ı haksız görmüşsün tamam kabul @Emre Ozansoy
Malesef Cemal ve Nisa biraz daha şamata'dan uzaklaşıp, ciddiyete dönüp, bireyselleşmeliler. Üzülerek söylüyorum ki, ikisi de şu an ekranda Yasin'in yancısı gibi duruyor. Öyle olmadıklarını bilsem de halka verdikleri mesaj bu.Survivor şartlarına göre ikisinin de diskalifiye olması lazım ya da en iyi ihtimalle farklı takımlarda olmaları lazım. Bu kavgadan sonra ibre Cemal Can'a döndü iyice. Yasin oyun dışında çok iyi bir Survivor yarışmacısı, ama oyun sırasında bambaşka bir hale bürünüyor ve çok agresif davranıyor hep kenarda. Barış da o kadar sakin duran ve bunu tamamen strateji amaçlı yapıp, arada da artık kendini tutamayan bir tip. Yasin'e denk gelince de Voltran oluşturdular resmen, yaktılar birbirlerini. Diskalifiye olmasalar bile ibre Cemal Can'a döndü çünkü. Berkan kendisini tam bu dönemde gösterip ileriye atmalı kendini.
Çok yanlış isimleri desteklemişsin hep. Geçen sene çok kötüydü benim için favorim bile yoktu bir ara izlemeyi bıraktım. Ama Yusuf konusunda hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz o güzel. Mağdur edebiyatı yapan kazanıyor ve genelde hep aynı tarzda yapıyorlar hep aynı isimler. İlk Turabi başlatmıştı annesini kullanarak mağdur edebiyatı yapmayı.Hikmet
Geçen sene favorim Hikmet'ti Yusuf'un mağdur edebiyatı ise yaradi, kazandı Hikmet kavgaci falandi ama Yusuf'un hakkından iyi geliyordu
Yok be ben öyle tartışan tipten değilim @MasacRE ye sor biz eğlenceli şekilde atışırdık. Şuan vadikızi onlar gibi fanlik yapan tipten değildimHiç sorma Barış fanları her yerde üstelik.
2 sene önce Nagihan fanı mıydın. 😱 O sene sınava hazırlanıyordum diye ara vermiştim foruma iyi ki görmemişim yoksa senle çok tartışırdık.
Bugün Utku'ya da dedim. Benim desteklediklerim kazanmaz genelde Atakan'da o zinciri kırdim son 3 sene en sevilmeyenleri tutuyorumÇok yanlış isimleri desteklemişsin hep. Geçen sene çok kötüydü benim için favorim bile yoktu bir ara izlemeyi bıraktım. Ama Yusuf konusunda hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz o güzel. Mağdur edebiyatı yapan kazanıyor ve genelde hep aynı tarzda yapıyorlar hep aynı isimler. İlk Turabi başlatmıştı annesini kullanarak mağdur edebiyatı yapmayı.
Forumda Barış'ı savunmamız için bize para verildi. 7 / 24 Barış'ı savunuyoruz, yanlışlarını görmüyoruz...
Gönüllülere geçtiği konseyden beri, SMS gücünden dolayı kendisine karşı bir sorunu olan Yasin'e karşı bugüne kadar bir şey demedi ve sustu...
Ben 2018’de Anıl’cıydım. Ay evet hiç sorma baya zorluyorlar bu Barış fanları.Yok be ben öyle tartışan tipten değilim @MasacRE ye sor biz eğlenceli şekilde atışırdık. Şuan vadikızi onlar gibi fanlik yapan tipten değildim
Bu senede Mert Ersin favorilerim