TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Yunus Emre: Ben dedim o takım tımarhane diye, iyi ki bu takıma geçtim. Kırmızıyı da zaten çok seviyordum. Süpersiniz takımım, canım takımım.

Ben genelde Survivor'da bir kişiyi desteklerim. Yedekte de 1 kişiyi tutarım, o elenirse diğerini desteklerim.

Ama gerçekten bu seneki Survivor'da tam anlamıyla yanlışsız demiyim ama az yanlışla giden kimse yok. Kimseyi gönülden destekleyemiyorum. Cemal ve Nisa'yı seviyorum ama onlar da çok yanlış yapıyorlar. Susmak en güzel cevaptır ama Barış'ın üzerine gidip şampiyonluğa itiyorlar adamı.

Şimdi Barış'ı neden suçlayım? Adam strateji yapıyorsa yapıyor. Karşıdakilerin hatası bu oyuna düşmeleri.

Yasin de ayrı dengesiz. Ondan da nefret ediyorum. Adalet diyorlar ama o da işine geldiğinde adalet dağıtıyor.

Cemal ve Nisa eğer kendilerini toplarlarsa en büyük adaylar. Ama sürekli şamata gırgırındalar işin. Biraz daha ciddi ve hırslı olmalılar. İlk ikiye girdikleri gibi devam etmediler malesef.

Reactions: xemrexxx
Nesi ayıp genel olarak konuşuyorum Twitter’da survivor 2020 etiketine bi giriyorum hep aynı yorumlar hepsi de Barış fanları ve asla hata, yanlış kabullenmiyorlar.

Büyümü yapılıyor diuosun hoş değil
Niye kabullensinler aynı düşünmek gibi bir zorunlulukmu var ya barışı seviyorlar işte kabulleneni sen görmemişsin ben çok görüyorum kabullenen barış susmamalı diyen barış fanı

Yahu şaka yaptım biliyorum elbette.
Yılan lafını BŞB'deki muhabbetimiz için dedim. Tamam sinirlisin de benden çıkarma.
Yok sinirli değilim aksine keyifliyim ne de olsa hem Survivor’da hem burda kaos var.
Neyse sana sinirim her zamanki gibi çabuk geçti.