Ne diye şok olayım be asıl sen bilmeden atladın ama Emre tosbağası Binnur’u o çakma Zac Efron’la kıyaslıyor. Binnur Kaya benim için bambaşkadır. Bilmeden salladın yine bravo.@Özgür yılanı şok.
Ne diye şok olayım be asıl sen bilmeden atladın ama Emre tosbağası Binnur’u o çakma Zac Efron’la kıyaslıyor. Binnur Kaya benim için bambaşkadır. Bilmeden salladın yine bravo.@Özgür yılanı şok.
Nesi ayıp genel olarak konuşuyorum Twitter’da survivor 2020 etiketine bi giriyorum hep aynı yorumlar hepsi de Barış fanları ve asla hata, yanlış kabullenmiyorlar.Özgür lütfen yapma şunu ayıp ediyosun artık
Ay öldüresi var beni. 😱 Survivor fanlarıyla uğraşılmaz beni nereye soktun. @xemrexxxNe diye şok olayım be asıl sen bilmeden atladın ama Emre tosbağası Binnur’u o çakma Zac Efron’la kıyaslıyor. Binnur Kaya benim için bambaşkadır. Bilmeden salladın yine bravo.
Her sene en az birinin böyle fan grubu oluyor, bu seneki talihli de Barış çıktıNasıl böyle bir şey mümkün olabiliyor ya büyü falan mı yapıldı hepsine.
Hahahaha şunu her gördüğümde çok gülüyorum. Harikasın Sherlock beyciğim.
Azıcık kaknemliğin gitsinAy öldüresi var beni. 😱 Survivor fanlarıyla uğraşılmaz beni nereye soktun. @xemrexxx
Benim Binnur Kaya’yı sevdiğimi biliyorsun ne diye böyle bir topa girişiyorsun.Ay öldüresi var beni şaka yaptım. Survivor fanlarıyla uğraşılmaz beni nereye soktun. @xemrexxx
@Emre Ozansoy mu bu dayı...
Nesi ayıp genel olarak konuşuyorum Twitter’da survivor 2020 etiketine bi giriyorum hep aynı yorumlar hepsi de Barış fanları ve asla hata, yanlış kabullenmiyorlar.
Topu kafasına atBenim Binnur Kaya’yı sevdiğimi biliyorsun ne diye böyle bir topa girişiyorsun.
Evet ve genelde o kişinin tüm bu algılarını halk yiyor ve şampiyon yapıyor. İnşallah bu sene olmaz. Hırsızlara, hak yiyenlere, kavga edenlere geçit vermeyecez.Her sene en az birinin böyle fan grubu oluyor, bu seneki talihli de Barış çıktı
Yahu şaka yaptım biliyorum elbette. Yılan lafını BŞB'deki muhabbetimiz için dedim. Tamam sinirlisin de benden çıkarma.Benim Binnur Kaya’yı sevdiğimi biliyorsun ne diye böyle bir topa girişiyorsun.
Sana altın top atacam Survivor’daki gibi.Topu kafasına at
Evet ve genelde o kişinin tüm bu algılarını halk yiyor ve şampiyon yapıyor. İnşallah bu sene olmaz. Hırsızlara, hak yiyenlere, kavga edenlere geçit vermeyecez.
Şerlok beyciğim tespit şova başladı, adamı durduramıyoruz... @Maskeli Fedai@Emre Ozansoy, @vadikızı ve diğer tüm Barış fanları Utku beyciğim. Gerçi bir dakika şu görsel bu noktada daha uygun gibi:
Ekli dosyayı görüntüle 78698
Yok sinirli değilim aksine keyifliyim ne de olsa hem Survivor’da hem burda kaos var. Neyse sana sinirim her zamanki gibi çabuk geçti.Yahu şaka yaptım biliyorum elbette. Yılan lafını BŞB'deki muhabbetimiz için dedim. Tamam sinirlisin de benden çıkarma.
Ay neyse umarım yasin i diskalifiye ederler sevmiyorum hem çok konuşup hem performansı olmayan tipleri üstüne daha önce de böyle kavgaları varmışSana altın top atacam Survivor’daki gibi.
Formundasın bugün@Emre Ozansoy, @vadikızı ve diğer tüm Barış fanları Utku beyciğim. Gerçi bir dakika şu görsel bu noktada daha uygun gibi:
Ekli dosyayı görüntüle 78698