TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

O anda o söz söylenirmi takım arkadaşın sinirlenmiş sakinleştirsene ne diyo o lafı söylüyorsun yapma özgür ya
Ne diye sakinleştirecek o adam o yarışmaya takımından biri sinirlenirse sakinleştirmek için mi gitti böyle bir görevi mi var.
Bıktım her sene birilerinin böyle mağduriyetle kitleleri peşinden sürüklemesinden. Nasıl bir Barış sevginiz varsa hepinizde hiçbiriniz hatalarını görmüyorsunuz hala Berkan’ı suçluyorsunuz ayıp be.

Reactions: Angelica
Barış peygamber abla tamam
Hahahahahaha.

Barış’ın Adem ve Yusuf’un izinden gittiği çok belli. Ne de olsa kankası ikisi de.

Yusuf-Hikmet arasında, Adem-Turabi arasında kavgalar döndü ama mağdur çıkmayı başardılar.
Barış da onlar gibi annesini kullanarak mağduriyet yaratıyor.
Yusuf da anneme buzdolabı alacam diyordu finalde de bayılmıştı annesi.

İzlediğim dizi/film/yarışma konularında hiçbir zaman çok yorum yazmıyorum ama Survivor her şeyi yaşatıyor yazmamak elde değil.
Survivor böyle birlikte yorumlayınca güzel ya. Senin düşüncelerin de hep uyuyor benimkilere, seni daha çok görmek isteriz burada o yüzden

Reactions: Özgür
Survivor böyle birlikte yorumlayınca güzel ya. Senin düşüncelerin de hep uyuyor benimkilere, seni daha çok görmek isteriz burada o yüzden
Bundan sonra daha sık buradayım Acun’un deyimiyle 2.dönem başladı ne de olsa Survivor’da.
Daha heyecanlı her şey.

Reactions: MasacRE

Kavga çıkacağını düşünüp sakinleştirebilirdi diyorum ben
yanında kavga eden biri olsa sen sakinleştirmezmisin izlermisin öyle

Kavga çıkacağını düşünüp sakinleştirebilirdi diyorum ben
yanında kavga eden biri olsa sen sakinleştirmezmisin izlermisin öyle
Adam nerden bilsin dün barışıp, biz iyiyiz diyen insanların bir anda kavga çıkaracak kadar karakter yoksunu olabileceklerini.

Hepsi mağdur oluyor nedense, tonlarca paraları var ama sorsan hep fakirler hep mağdurlar

Bugün Barış'ı savunanlar 2016'da Semih'e sallıyordu
Ki Semih belki hareketleri tartışılırdı ama bugünkü Barış'tan fersah fersah öndeydi

Reactions: 12.Adam and Özgür
Aynen öyle Barış oyuncu olmasına rağmen araba oyununda mağduriyet yarattı zaten.

Semih’i de hiç sevmezdim geçen Acun canlı yayına bağlanıp Semih’i bir güzel haşlamış.