Ceza dedim dikkatini çekerim diskalifiye değil. Bu kavgaya ceza vermemesi mümkün değil ama diskalifiye etmeyeceği ortada tabiçok umutlanma bir cacık çıkmaz yine bu filmi çok gördük biz
Ceza dedim dikkatini çekerim diskalifiye değil. Bu kavgaya ceza vermemesi mümkün değil ama diskalifiye etmeyeceği ortada tabiçok umutlanma bir cacık çıkmaz yine bu filmi çok gördük biz
Net bir şekilde görüyoruz ki saldıran, vuran Barış ama Yasin’in diskalifiye edilmesi için dua etmek. Umarım ikisi de diskalifiye edilir ama Acun Turabi’ye yaptığı gibi en fazla 3 maç ceza verir konuyu kapatır. İkisi de birbirinden berbat insanlar. Biri program program geziyor ve sinsilik yapıyor, diğeri eski şampiyonlarla yakın arkadaş ve onların yolundan giderek annesinden bahsedip mağduriyet yaratan gerçek bir OYUNCU.Diskalifiye olursa o Yasin olsun diye tüm Survivor izleyicilerini dua yapmaya davet ediyorum..
Hemşehrimden mükemmel yorumNet bir şekilde görüyoruz ki saldıran, vuran Barış ama Yasin’in diskalifiye edilmesi için dua etmek. Umarım ikisi de diskalifiye edilir ama Acun Turabi’ye yaptığı gibi en fazla 3 maç ceza verir konuyu kapatır. İkisi de birbirinden berbat insanlar. Biri program program geziyor ve sinsilik yapıyor, diğeri eski şampiyonlarla yakın arkadaş ve onların yolundan giderek annesinden bahsedip mağduriyet yaratan gerçek bir OYUNCU.
Aynen öyle Acun’un Yasin’den beklentisi büyüktü her zaman Masterchef’te elendiği gibi Survivor’da olduğu açıklandı. Barış da malum göz bebeği. İki isim de Acun’un sağlam kapısı. Bazen bunca belli olan şeyler yüzünden boşa izlediğimizi düşünüyorum .Sonradan Yasin tehdit oluşturabilir diye Yasinin başını yakabilir Acun. Ama ikiside Sms ve etkileşim kapısı Acun için o yüzden belli bir süre oyunlardan ve ödüllerden men gelebilir yada daha süprizi karşı takıma postalama. Ama Yarına Çukur olsada 15 bekliyor olacağım 😁😁😁😁😁😁
İlk temasın önemi yok demek istedimNasıl yok allah aşkına dikkatli izle dosi bile senden daha dikkatli he
Net bir şekilde görüyoruz ki saldıran, vuran Barış ama Yasin’in diskalifiye edilmesi için dua etmek. Umarım ikisi de diskalifiye edilir ama Acun Turabi’ye yaptığı gibi en fazla 3 maç ceza verir konuyu kapatır. İkisi de birbirinden berbat insanlar. Biri program program geziyor ve sinsilik yapıyor, diğeri eski şampiyonlarla yakın arkadaş ve onların yolundan giderek annesinden bahsedip mağduriyet yaratan gerçek bir OYUNCU.
Şehrinize dönün @Özgür 1111111!!!?1?!!1?!!Hemşehrimden mükemmel yorum
İlk temasın önemi yok demek istedim
Ya sen şu konuya daha fazla gelsene be adamNet bir şekilde görüyoruz ki saldıran, vuran Barış ama Yasin’in diskalifiye edilmesi için dua etmek. Umarım ikisi de diskalifiye edilir ama Acun Turabi’ye yaptığı gibi en fazla 3 maç ceza verir konuyu kapatır. İkisi de birbirinden berbat insanlar. Biri program program geziyor ve sinsilik yapıyor, diğeri eski şampiyonlarla yakın arkadaş ve onların yolundan giderek annesinden bahsedip mağduriyet yaratan gerçek bir OYUNCU.
Konu açıyorumCeza dedim dikkatini çekerim diskalifiye değil. Bu kavgaya ceza vermemesi mümkün değil ama diskalifiye etmeyeceği ortada tabi
Olayın Berkan’la ne alakası var adam haklı? Ne diye bir şeyler fırlatıyorlar? Daha geçen Barış’ın attığı matara Evrim’e çarpmadı mı? Olay Berkan’la ilgili değil baksana Barış sebebi ne diye sorulduğunda Yasin’i gösteriyor demek ki öncesinde de sorun olmuş.Berkan'a ne oluyor? İstediğini atar, sanane?
Teşekkür ederim canım az ama öz yorumlar yapıyorum güzel oluyor.Hemşehrimden mükemmel yorum
Olayın Berkan’la ne alakası var adam haklı? Ne diye bir şeyler fırlatıyorlar? Daha geçen Barış’ın attığı matara Evrim’e çarpmadı mı? Olay Berkan’la ilgili değil baksana Barış sebebi ne diye sorulduğunda Yasin’i gösteriyor demek ki öncesinde de sorun olmuş.
Barış’ınızı savunacaksınız diye Gönüllüler’e geldiğinden beri canla başla mücadelesini veren ve bugün kazanmalarında en çok payı olan, her türlü enerjiyi veren Berkan’ı suçlu göstermek tam da size yakışır.
Abla Barış melek tamam. Kanat takalım istiyorsan bir de?Başlatan yasin barışın üstüne yürüyen yasin ya
Ya ne fırlatıyorsun demiyor bu takımda niye sürekli bir şeyler fırlatılıyor diyor gayet de haklı.Zaten Barış sinirlenmiş sakinleştirmek yerine ya ne fırlatıyosun demek doğrumu sence
Bu arada evrim i tebrik ediyorum 2 izbandut gibi herifi ayırmak için araya ilk o giriyor babuş Ardahan kalubından utansın, git gide yükseliyor gözümde evrim @MasacRE @vadikızı @Emre Ozansoy @Sherlock @The_Erinch @DarkLegenD @Maskeli Fedai