Emre Ozansoy
Moderatör
Diskalifiye olursa o Yasin olsun diye tüm Survivor izleyicilerini dua yapmaya davet ediyorum..
Desteklediğim kişi Nisa ama Aycan olsa da çok sevinirim Barış diskalifiye olursa kadın şampiyon çıkabilir bu sene"ŞAMPİYON NİSA" yazdıracağız...
Parantez reis haklılığını konuşturmuş yine Hakan'a kafa atan Bozok diskalifiye edilmedi de, garanti finalist Barış mı diskalifiye edilecekİkisi de diskalifiye olur inşallah (Acun yine iki azarlayıp olayı kapattı @Maskeli Fedai @Sherlock @Bully )
aşk olsun. Ben birini beğenemezmiyimÖylesin çünkü
AYCAN..
Diskalifiye olursa o Yasin olsun diye tüm Survivor izleyicilerini dua yapmaya davet ediyorum..
Bu kavga hiç iyi olmadı en sonunda patladı çocuk ya off
Desteklediğim kişi Nisa ama Aycan olsa da çok sevinirim Barış diskalifiye olursa kadın şampiyon çıkabilir bu sene
Ekranımda her şeyi görüyorum ama bütün bildiklerimi direk açıklamak olmaz Şerlok beyciğim, spoilera karşıyızUtku beyciğim izleyenlerin heyecanı kaçmasın diye tahmin yapıyormuş gibi yazmışsınız bir de, bu hangi seviye ALFALIK...
Keşke olsa ya Barış diskalifiye olsun da Yasin’in de diskalifiye olmasına razıyımİkisi de diskalifiye olur inşallah (Acun yine iki azarlayıp olayı kapattı @Maskeli Fedai @Sherlock @Bully )
Ben de olsam, ben de patlardım abla...
Ekranımda her şeyi görüyorum ama bütün bildiklerimi direk açıklamak olmaz Şerlok beyciğim, spoilera karşıyız
Direkt saldırı var ama. Süpriz olabilir. Yada sert bir yaptırım uygulanabilir. Bir süre oyun oynamama ve ödüllerden yararlanamama gibi.Barış şampiyonluk adayı, birisini öldürmek gibi bir şey yapmadığı sürece kalır orada.
Direkt saldırı var ama. Süpriz olabilir. Yada sert bir yaptırım uygulanabilir. Bir süre oyun oynamama ve ödüllerden yararlanamama gibi.
Keşke olsa ya Barış diskalifiye olsun da Yasin’in de diskalifiye olmasına razıyım
Yürü be, sonunda doğru bir laf ettinKeşke olsa ya Barış diskalifiye olsun da Yasin’in de diskalifiye olmasına razıyım
Zamanı gelince açıklayacağız bunları Şerlok beyciğimUtku beyciğim şampiyon olacak kişinin ismi "N..." şeklinde gidiyordur umarım.
Zamanı gelince açıklayacağız bunları Şerlok beyciğim