The_Erinch
Favori Üye
Kabul edilebilir bir şampiyon.Nisa reise sövelim.
ya şöyle birşey dedi acun. özel durumlardan kaynaklı heryeri ve tüm parkuları kullanamıyoruz dedi.Neden bu son dönemde hep aynı parkurlar, engeller oluyor anlayamıyorum. Ben açıkçası dokunulmazlıkta bir güç veya exatlon parkuru görmek isterdim.
@Tolstoyevski 'yi göremedim ben konuda.
Kadın gibi dedikodu yapıyor demişsin.
@dreamy koşşşşş evrim dediler.Kabul edilebilir bir şampiyon.Cemal Can olmasa bile Evrim'e söv.
İmza.Aslında konuda ama filozof karizması çizilmesin diye sessizce izliyor yarışmayı.@Tolstoyevski
Barış orada keşke "Nisa'nın hakkını yedim, oyunda oynamadı ve hak etmedi" deseydi çok güzel olacaktı.
Oynamadığı oyunda ödülleri saymayı çok iyi biliyor...
Müthiş bir kaynak. Hakan Hatipoğlu'nun yan çarı mı abla bu hesap...
Sen bir twetti kaynak gösteriyorsun. Ama görüntülerde öyle bir şey yok. Ne twetler atılıyor yalan yanlış. Görüntülerde olmayan şeyi bu twete bakarak baz alamayız. Net izledim hepsini ben.
Sen bir twetti kaynak gösteriyorsun. Ama görüntülerde öyle bir şey yok. Ne twetler atılıyor yalan yanlış. Görüntülerde olmayan şeyi bu twete bakarak baz alamayız. Net izledim hepsini ben.
kız kelimeni sil şimdi anındaa yersin cezayı. çok hızlı ceza kesen bir yönetim varKeşke salak barış işte niye böyle bu çocuk anlamıyorum ki
Aç göster ya o zaman. Nerede söyledi? Bende izledim diyorum.Çocuk açın izleyin diyor bende izledim dedi ya niye yalan söylücem ay delircem ya
Oğlum izlemiş işte daha ne olsun pes vallahi pes tmm bişi demiyom ya
he haklı tmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?