TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Neden bu son dönemde hep aynı parkurlar, engeller oluyor anlayamıyorum. Ben açıkçası dokunulmazlıkta bir güç veya exatlon parkuru görmek isterdim.
ya şöyle birşey dedi acun. özel durumlardan kaynaklı heryeri ve tüm parkuları kullanamıyoruz dedi.

al benim gibi izleyen ve gören arkadaşın twiti koskoca kadınım oturup yalanmı söylücem ya

Barış orada keşke "Nisa'nın hakkını yedim, oyunda oynamadı ve hak etmedi" deseydi çok güzel olacaktı.

Oynamadığı oyunda ödülleri saymayı çok iyi biliyor...

Barış orada keşke "Nisa'nın hakkını yedim, oyunda oynamadı ve hak etmedi" deseydi çok güzel olacaktı.

Oynamadığı oyunda ödülleri saymayı çok iyi biliyor...

Keşke ah barış işte niye böyle bu çocuk anlamıyorum ki

Son düzenleme:
al benim gibi izleyen ve gören arkadaşın twiti koskoca kadınım oturup yalanmı söylücem ya

Sen bir twetti kaynak gösteriyorsun. Ama görüntülerde öyle bir şey yok. Ne twetler atılıyor yalan yanlış. Görüntülerde olmayan şeyi bu twete bakarak baz alamayız. Net izledim hepsini ben.

Reactions: Angelica
Sen bir twetti kaynak gösteriyorsun. Ama görüntülerde öyle bir şey yok. Ne twetler atılıyor yalan yanlış. Görüntülerde olmayan şeyi bu twete bakarak baz alamayız. Net izledim hepsini ben.

Çocuk açın izleyin diyor bende izledim dedi ya niye yalan söylücem ay delircem ya