Evrim, Yunus ve Barış yedi. Nisa yemedi.
Nisa yemez, pirinç pişirir kendine ama gidip onu yemez. Gururludur...
Barış düşer potadan her türlü, Gizem kesin gidici bu hafta. Bir mucize olmazsa garanti yaniBarış çok destek aldı. Garanti birinci
En çok gelmesini ben isterim, inşallah gelir
Nisa yemez, pirinç pişirir kendine ama gidip onu yemez. Gururludur...
Abla bu nasıl laf ya tamam Mert’i ben de sevmem ama sen bir kadın olarak böyle cinsiyetçi nasıl konuşuyorsun? Dedikoduyu sadece kadınlar mı yapar.@The_Erinch kadın gibi dedikodu yapan içinde mert gibi gıcık biri olan takımı destekliyosun abi ne diyim sana
Ben sana kanıtlarım sen bana kanıtlayabilir misin? Evrim yedim dedi Nisa değil.Kız kendi diyorum niye inanmıyosunuz bana ya
Sanki olacak gibi Şerlok beyciğim, gidişat o yönde...
Kız kendi diyorum niye inanmıyosunuz bana ya
Kendilerince doğru bildiklerini yapıyorlar. Ben çok haksız bulmuyorum yalan yok ama öncelik Gizem tabiki. Barış için yorumlarımı görüyorsundur. Yerinde konuşsa doğru zamanda hatalarını kabul edip özrünü dilese hiç sıkıntı yok. Sadece ona kızıyorum ben. Yoksa çok büyük bir şampiyon adayı...Barış'ın potadan düşeceği kesin, Gizem gider büyük ihtimalle. Ama konseyde onun adının çıkmaması saçma geldi bana.
Dememiş abla, ayıp değil mi Nisacığıma iftira atıyorsun...
Ben sana kanıtlarım sen bana kanıtlayabilir misin? Evrim yedim dedi Nisa değil.
Kaosu bol bir bölümdü. Acun’un ünlülere yargı dağıttığı, Ezgi’nin ben orda değildim deyip orada çıkması, ünlülerin hepsinin önce itiraz ve isyan edip konseyde kedi gibi olmaları, Barış’ın gerçek yüzünün sonunda ortaya çıkması harikaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?