H İ Ç K İ M S ESoruma cevap değil bu, Senin gönlünün sahibinide öğrenelimGizli mekanda çıtlatabilirsin. Eminim burda açık açık söyleyip diğerlerinin ilgisini kaybetmek istemiyorsundur
H İ Ç K İ M S ESoruma cevap değil bu, Senin gönlünün sahibinide öğrenelimGizli mekanda çıtlatabilirsin. Eminim burda açık açık söyleyip diğerlerinin ilgisini kaybetmek istemiyorsundur
Acun ile Turabi...Smslere ruhunu satmıştı resmen Utku beyciğim, kovmuyordu herifi bir türlü...
@Maskeli Fedai hadi açıkla bu gerçeği de kurtul artıkBu adamdan her şey beklenir Utku beyciğim, yarın öbür gün ben aslında Hakan reisi destekliyordum falan demeye başlar.@Maskeli Fedai
Bugünkü oyunun 10-4 bitmesi çok şaşırtıcı oldu, gönüllüler rahat alır diyordum, ünlüler hem Perviz'i kaybetti hem Berkan'ı ama ona rağmen 6 farkla kazandılar. İnşallah gönüllüler bir an evvel toparlar.Sercan-Nisa sahnesinin göz açıp kapayıncaya kadar biteceği belliydi fazla beklentim yoktu zaten.
Banane beEvrim erkeklerle de yarışmış helal olsun@MasacRE @Maskeli Fedai @eskici @hayret bi şey @alperuz @Emre Ozansoy Ekli dosyayı görüntüle 78531
Acun ile Turabi...
Şimdi de ölümüne desteklediği Semih'i satmış Şerlok beyciğimAcun Semih'i azarlıyormuş, kütük dostum da bundan keyif alıyor@Maskeli Fedai
Arkadaşlar ne yapayım gülmeyeyim miBu adamdan her şey beklenir Utku beyciğim, yarın öbür gün ben aslında Hakan reisi destekliyordum falan demeye başlar.@Maskeli Fedai
Arkadaşlar ne yapayım gülmeyeyim miYarışmada destekledik oldu bittiDışarı hayatlarından kendileri sorumludur
Dış mihrağa yakışır avatarGönlümün efendisi
YAPMA..Bıraaaaaaaaaaaaaaak.Avatarına Hakan reisi koyma vakti gelmedi mi...
SABARİST olmak bunu gerektirir Şerlok beyciğim. Öyle sabahtan akşama kadar oyun oynayarak SABARİST olunmaz... @MEnesİnanılmaz bir tespit Utku beyciğim... Bir insan yerli/yabancı, eski/yeni bütün dizi filmleri ve sahnelerini nasıl hatırlar, yeri geldiğinde nasıl çat diye kullanır... Bu nasıl bir hafızadır böyle...
Arkadaşlar ne yapayım gülmeyeyim miYarışmada destekledik oldu bittiDışarı hayatlarından kendileri sorumludur
Bir All Star daha yapılsın, içinde Semih, Serkay, Hakan ve Turabi olsun. Bu kütük dostum Hakan ile Serkay'ı destekler orada Şerlok beyciğimBıraaaaaaaaaaaaaaak.Avatarına Hakan reisi koyma vakti gelmedi mi...
Dönüş yaparım yakında yine diğerineDış mihrağa yakışır avatar
Bu saçmalıklar beni kudurtamaz
Nisa Sercan a biz ayrı dünyaların insanlarız demiş. @Aserat @Bully @xBUGRAx @denizz19 @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @Dosi @Emre Ozansoy @Hachiko @vadikızı @eskici @The_Erinch @Tolstoyevski @bazinga @dreamy @Yiğitt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?