TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

sende herkese mavi boncuk dağıtıyorsun, herkese aşkım falan demeler, senin kalbinin sahibi kim bu forumda? :A
Şişşştt tüm sırrı bozdun şimdi, tatlılığıma dayanamıyorlar ee ben de hepsiyle aşko olmak zorundayım ne yapalım. (Aslan burcu olduğumu belli etmeliyim :F)

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bugünkü oyunun 10-4 bitmesi çok şaşırtıcı oldu, gönüllüler rahat alır diyordum, ünlüler hem Perviz'i kaybetti hem Berkan'ı ama ona rağmen 6 farkla kazandılar. İnşallah gönüllüler bir an evvel toparlar. :( Sercan-Nisa sahnesinin göz açıp kapayıncaya kadar biteceği belliydi fazla beklentim yoktu zaten. :A

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Şişşştt tüm sırrı bozdun şimdi, tatlılığıma dayanamıyorlar ee ben de hepsiyle aşko olmak zorundayım ne yapalım. (Aslan burcu olduğumu belli etmeliyim :F)
Soruma cevap değil bu, Senin gönlünün sahibinide öğrenelim :A Gizli mekanda çıtlatabilirsin. Eminim burda açık açık söyleyip diğerlerinin ilgisini kaybetmek istemiyorsundur :A

• İlginç
Reactions: Yiğitt
Bu yeni kural bayağı iyi olmuş yalnız, artık hem Cumartesi hem Pazar konsey izleyeceğiz. Acun niye bu kadar kızdı fragmandan açıkçası anlaşılmıyor, yarını merakla bekliyoruz.:Z

İki gün konsey olması cidden baya iyi... :Z

Fragmanlarda ters köşe yapmayı seviyor patron, belki öyle bir şey olabilir? (b)

• Beğendim
Reactions: Hazem