Onlar ne zaman zehirlenmişti tam hatırlayamadımZehirlenme denince Turabi gil geldi aklımaSahra falan
![]()
Onlar ne zaman zehirlenmişti tam hatırlayamadımZehirlenme denince Turabi gil geldi aklımaSahra falan
![]()
Yasin tam komedi ya seviyorum benYasin'de bana sempatik geliyor artık @MasacRE![]()
Sahra birşeyler bulmuştu ve yemişlerdi. Karınlari ağrıya ağrıya yarışmışlardı ve Turabi'ler kazandi diye hatırlıyorumOnlar ne zaman zehirlenmişti tam hatırlayamadım![]()
ooo emrecim gelmişinAdam konuşsa boş konuşuyor, konuşmasa mağdur oynuyor... Karar verin artık!
Şu an onlar bizden daha rahat Acun da demişti geçen gün
Tamam hatırladım şimdi ama tek başına yarıştığı o değildi galibaSahra birşeyler bulmuştu ve yemişlerdi. Karınlari ağrıya ağrıya yarışmışlardı ve Turabi'ler kazandi diye hatırlıyorumtek başına yarıştığı o zamandi galiba
Anlat Bakalım başlıyor![]()
Oha fragmana bak 😱ahamda anlat bakalımmmm az gülelim![]()
Fragmanın gazıyla kendimi forumda buldumYarına efsaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
@eskici @Dosi @Hachiko @Emre Ozansoy @MasacRE @Maskeli Fedai @dreamy @vadikızı @12.Adam
Yarın baya değişik bir bölüm olacak gibiOha fragmana bak 😱
o değilde en fazla 1 saat daha kalıp sonra çıkarım🙄
Dayım işten gelip kumandaya el koyacakYarın baya değişik bir bölüm olacak gibine oldu nereye gidiyorsun
![]()