Onlar ne zaman zehirlenmişti tam hatırlayamadımZehirlenme denince Turabi gil geldi aklıma Sahra falan
Onlar ne zaman zehirlenmişti tam hatırlayamadımZehirlenme denince Turabi gil geldi aklıma Sahra falan
Yasin tam komedi ya seviyorum benYasin'de bana sempatik geliyor artık @MasacRE
Sahra birşeyler bulmuştu ve yemişlerdi. Karınlari ağrıya ağrıya yarışmışlardı ve Turabi'ler kazandi diye hatırlıyorum tek başına yarıştığı o zamandi galibaOnlar ne zaman zehirlenmişti tam hatırlayamadım
ooo emrecim gelmişinAdam konuşsa boş konuşuyor, konuşmasa mağdur oynuyor... Karar verin artık!
Şu an onlar bizden daha rahat Acun da demişti geçen gün
Tamam hatırladım şimdi ama tek başına yarıştığı o değildi galibaSahra birşeyler bulmuştu ve yemişlerdi. Karınlari ağrıya ağrıya yarışmışlardı ve Turabi'ler kazandi diye hatırlıyorum tek başına yarıştığı o zamandi galiba
Anlat Bakalım başlıyor
Oha fragmana bak 😱ahamda anlat bakalımmmm az gülelim
Fragmanın gazıyla kendimi forumda buldumYarına efsaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
@eskici @Dosi @Hachiko @Emre Ozansoy @MasacRE @Maskeli Fedai @dreamy @vadikızı @12.Adam
Yarın baya değişik bir bölüm olacak gibi ne oldu nereye gidiyorsunOha fragmana bak 😱
o değilde en fazla 1 saat daha kalıp sonra çıkarım🙄
Dayım işten gelip kumandaya el koyacak ben de sofrasıni falan hazır ederimYarın baya değişik bir bölüm olacak gibi ne oldu nereye gidiyorsun