The_Erinch
Favori Üye
Tayfun konuşurken dikkat ettim de aynı babası bu kadar mı benzer? 😱Ya ben ilginç yorumlar gördüm. Tayfun senelerdir istiyormuş Survivor'u ve Emrah ve Acun yakın zamanda davalık olmuşlar, Emrah kazanmış. Acun'da Emrah'a inat Tayfun'u bu sene almış artı geçen şu bil bakalim oyununda ise 'tesadüf'ki Tayfun'a Baba kelimesi gelmiş. Şunları yazarken bile var anasını diyor insan
Yani barıştırma olmaz ama bol bol bu mevzunun dram kısmından ekmeği yer Acun
Bireysel dokunulmazlık neden oynanmıyor?Melisi yazmayacak olanlar gözümden düşerler.
Yok bu sene, bence böylesi daha iyi. Basit bir oyunla dokunulmaz oluyordu.Bireysel dokunulmazlık neden oynanmıyor?
Bazen renk katıyordu ya, bir de eskiden dokunulmazlığı kazanan da bir kişiyi koruyordu ya o da renk katıyorduYok bu sene, bence böylesi daha iyi. Basit bir oyunla dokunulmaz oluyordu.
GünaydınTayfun konuşurken dikkat ettim de aynı babası bu kadar mı benzer? 😱
Meryem açık ara önde, Elif'in atışlarını düzeltmesi lazım hemen yoksa Meryem'in önüne geçemez.
Derya çıkar bence. Parviz, Barış, Erman, İrem ve Derya Melis'i yazdı, diğerleri Derya'yı.Abi huzur deyip derya yazmışlar... Aç kalıncada huzur yersiniz.... Neyse sms le gelenlerden biri kesin melis der eğer son oy Melis çıkmazsa