Babako diye diye sevdirdi.Berkan'ı onlardan ayrı tutuyordum zaten ama ünlüler takımında olunca bir yere kadar destekleyebiliyor insan. Şimdi yerini bulduğuna göre rahat rahat destekleyebiliriz artık
Sen izliyon mu kız çarpık.Yunus Emre yine küçük Emrah ı oynar
İletime yanıt alamadımSema şuan benim dilimden konuşuyor
Ben uyuduğunu konuşmuyordum. Genel olarak Barış'tan son zamanlarda soğuduğumu ve gerçekten mağduru oynadığını fark ettiğimi söylüyorum. Başlarda sevdim ama işin altını biraz araştırınca Yusuf'un izinden gittiğini görüyorum mesela. Yani ben genel konuşurken sen beni alıntılayıp uyku meselesini açtın benim derdim uyuması ya da uyanık olması değil.
Hey gidi korona, sen nelere kadirsin beeYunus Emre yine küçük Emrah ı oynar
İsrafil in boruyu çalması yakındırHey gidi korona, sen nelere kadirsin beeŞu adama bile Survivor izletiyorsun ya helal olsun sana
Yasin gibi biri bile biz gelene hoş geldin deriz diyor. Ne kadar kanlı bıçaklı bile olsan -ki öyle değiller- bir hoşgeldin diyebilir. Buna insanlık diyoruz.Bak dikkatli izlenirse konu anlaşılıyor dondurma konusunda yasin berkana dedi ki barış sormuş yemiyorsan yiyebilirmiyim diye öyle yemiş dedi bu bir ikincisi barış ünlülerdeyken ona tavır yapan
bir berkan var ne yapmasını bekliyosun barışın ki orda uyuyor çocuk mağduru falan oynamıyor hiç birinizi ona yapılanı görmüyosunuz ya
Son 2 haftadır ivetSen izliyon mu kız çarpık.
Kimi ya da kimleri destekliyorsun.Son 2 haftadır ivet
Yani tamamen aynı durumdayız, ne diyebilirim ki başka bunun üstüneBabako diye diye sevdirdi.Birkaç hareketi gözüme batıyordu o da yanındaki ittifaktan dolayıydı.Ama bak Gönüllüler'e geçtiği gibi Barış'a dedikleriyle gönlümü kazandı.
Berkan'ı onlardan ayrı tutuyordum zaten ama ünlüler takımında olunca bir yere kadar destekleyebiliyor insan. Şimdi yerini bulduğuna göre rahat rahat destekleyebiliriz artık
Boşverin arkadaşlarYasin gibi biri bile biz gelene hoş geldin deriz diyor. Ne kadar kanlı bıçaklı bile olsan -ki öyle değiller- bir hoşgeldin diyebilir. Buna insanlık diyoruz.Bence asıl siz Barış'ın yaptıklarını görmüyorsunuz.
Aycan'ı da istiyordum kütük dostum, o olmadı maalesef evet o konuda yastayımKütük dostum yas tutuyormuşsun duyduğuma göre@MasacRE
Yasin gibi biri bile biz gelene hoş geldin deriz diyor. Ne kadar kanlı bıçaklı bile olsan -ki öyle değiller- bir hoşgeldin diyebilir. Buna insanlık diyoruz.Bence asıl siz Barış'ın yaptıklarını görmüyorsunuz.
Ben Barış konusunu saldım zaten kütük dostum, Berkan övüyorduk @Özgür ileBoşverin arkadaşlarKendinizi yoruyorsunuz
Neyse ben gerçekten bir şey demiyorum daha. Böyle her yanlışın bile savunulması beni sinir ediyor o yüzden uzatmayacağım.Oğlum çocuk uyuyor uyuyor nasıl hoşgeldin desin kalkınca der berkanın onu yapması hoşmu yapma özgür gözünü seveyim ya biz görüyoruz ve diyoruz sende gör bence
Ağız tadıyla Berkan övemedik.Ben Barış konusunu saldım zaten kütük dostum, Berkan övüyorduk @Özgür ile
Net bir favorim yokKimi ya da kimleri destekliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?