TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Berkan'ı onlardan ayrı tutuyordum zaten ama ünlüler takımında olunca bir yere kadar destekleyebiliyor insan. Şimdi yerini bulduğuna göre rahat rahat destekleyebiliriz artık :A
Babako diye diye sevdirdi. :A Birkaç hareketi gözüme batıyordu o da yanındaki ittifaktan dolayıydı. :A Ama bak Gönüllüler'e geçtiği gibi Barış'a dedikleriyle gönlümü kazandı. :A :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Ben uyuduğunu konuşmuyordum. Genel olarak Barış'tan son zamanlarda soğuduğumu ve gerçekten mağduru oynadığını fark ettiğimi söylüyorum. Başlarda sevdim ama işin altını biraz araştırınca Yusuf'un izinden gittiğini görüyorum mesela. Yani ben genel konuşurken sen beni alıntılayıp uyku meselesini açtın benim derdim uyuması ya da uyanık olması değil. :D

Bak dikkatli izlenirse konu anlaşılıyor dondurma konusunda yasin berkana dedi ki barış sormuş yemiyorsan yiyebilirmiyim diye öyle yemiş dedi bu bir ikincisi barış ünlülerdeyken ona tavır yapan
bir berkan var ne yapmasını bekliyosun barışın ki orda uyuyor çocuk mağduru falan oynamıyor hiç birinizi ona yapılanı görmüyosunuz ya :D

Bak dikkatli izlenirse konu anlaşılıyor dondurma konusunda yasin berkana dedi ki barış sormuş yemiyorsan yiyebilirmiyim diye öyle yemiş dedi bu bir ikincisi barış ünlülerdeyken ona tavır yapan
bir berkan var ne yapmasını bekliyosun barışın ki orda uyuyor çocuk mağduru falan oynamıyor hiç birinizi ona yapılanı görmüyosunuz ya :D
Yasin gibi biri bile biz gelene hoş geldin deriz diyor. Ne kadar kanlı bıçaklı bile olsan -ki öyle değiller- bir hoşgeldin diyebilir. Buna insanlık diyoruz. :D Bence asıl siz Barış'ın yaptıklarını görmüyorsunuz.

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Berkan'ı onlardan ayrı tutuyordum zaten ama ünlüler takımında olunca bir yere kadar destekleyebiliyor insan. Şimdi yerini bulduğuna göre rahat rahat destekleyebiliriz artık :A
Yasin gibi biri bile biz gelene hoş geldin deriz diyor. Ne kadar kanlı bıçaklı bile olsan -ki öyle değiller- bir hoşgeldin diyebilir. Buna insanlık diyoruz. :D Bence asıl siz Barış'ın yaptıklarını görmüyorsunuz.
Boşverin arkadaşlar :A Kendinizi yoruyorsunuz :A

Oğlum çocuk uyuyor uyuyor nasıl hoşgeldin desin kalkınca der berkanın onu yapması hoşmu yapma özgür gözünü seveyim ya biz görüyoruz ve diyoruz sende gör bence

• Beğendim
Reactions: Özgür
Oğlum çocuk uyuyor uyuyor nasıl hoşgeldin desin kalkınca der berkanın onu yapması hoşmu yapma özgür gözünü seveyim ya biz görüyoruz ve diyoruz sende gör bence
Neyse ben gerçekten bir şey demiyorum daha. Böyle her yanlışın bile savunulması beni sinir ediyor o yüzden uzatmayacağım. :D