TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Rüyamda Evrim ve Aycan yer değiştiriyordu. 😱

Altına imzamı atarım. Ben de birleşmeden sonra otelde bir şeylerin döndüğünü düşünenlerdenim. Partide herkes dans ederken bir ara Sercan ve Gizem, Yunus Emre ve Barış arkada konuşuyorlardı. Belki Sercan Gizem'e söyledi orada. Nisa'nın moralinin bozulmasının oyunla bir ilgisi yok çünkü oyuna geldiğinde de morali bozuktu. Evet takımına destek olmamasına ben de sinirlendim Nisa'yı sevmeme rağmen ama üstüne bu kadar yüklenilmesini doğru bulmuyorum. Ortada Sercan'la olan durumla ilgili bir şey olduğu belliyken insanların Evrim'i kıskandığı için, ilk oyuna çıkmadığı için küstüğünü, ilgi beklediğini yazarak algı oluşturmaya çalışanlara Sercan'ın da dün moralinin bozuk olduğunu hatırlatırım.

Belli ki bu durum Acun'un hoşuna gitmişti kendisi ve ekibi sever böyle aşk durumlarını. (Hilmicem'e aşık olan Yunan yarışmacı, Atakan-Dalaka ikilisi gibi) Youtube videolarının kapaklarından bile belli. Baktı ki burdan malzeme çıkmayacak Nisa açısından kıza yüklendiler. Turabi, Hikmet, Adem gibi bir sürü sert yarışmacıya ve çoğu zaman yarışmayan Semih'e çok az ses çıkaran biri dün Nisa gibi birinin üstüne aşırı geldi.

Bunun mevsimi çoktan geçti bile ne Haziran’ı
sizin oralarda havalar soğuk galiba
Hala ateş yakıyoruz burada
Sanırım mayısın ortalarına kadar sürücek zaten 3 yıl sonra kar yağdı ve belli süreliklerde çok yağdı kış 3 yıl sonra geldi karadenize ve gitmiyorum diyor
İnanılmaz soğuk buralar hele akşamları

Reactions: eskici
Sıcak olması gereken zamanlarda soğuk olmasını hiç sevmem işiniz zor

Reactions: Çiğdem
Umarım tez zamanda bu durumdan vazgeçerler. Yoksa o kız bu koşullarda devam etmez yarışmaya. Kimse kimseyi zorla sevemez. Sevse bile böyle bir programda yer almaması gerekiyor.

Farkettiniz mi bilmiyorum ama Nisa popülerken bu olaylar patladıktan sonra Acun Aycan'ı yağlayıp pohpohlamaya başladı. Bu tamamen algı operasyonu gibi artık. Nisa istediklerini vermeyince onu kötü pozisyona düşürdüler. Bu saatten sonra düzelirlerse de sırf tepki aldıkları için iyi davranırlar. Yalandan yani.

Son yıllardaki en iyi Survivor'dı (eskiler her zaman daha iyiydi) ama şu Sercan olaylarından sonra çok severek izleyemiyorum. Sırf sevdiğim yarışmacılar var diye bakıyorum.