Emre Ozansoy
Moderatör
@Emre Ozansoy kapadım tv yi; fragman verince söylesenize Acunun sayfadan bakayım
Sen kapattın fragmanı verdiler abi.
@Emre Ozansoy kapadım tv yi; fragman verince söylesenize Acunun sayfadan bakayım
Ne olduğunu anlayamayız. Oradaki psikoloji farklı olabilir. Bazıları güçlüdür, bazıları içine kapanıksöylesin neyse böyle durulurmu abi ya
Yooo; bugün özelinde değil eleştrim ona.Pohpohlamasınlar onlar da. Ben Nisada suç görmüyorum. Alıştırmış olabilirler. Ama ben birisi üzgün olunca hiçbir zaman üzerine gidilmesi taraftarı değilim.
Ne olduğunu anlayamayız. Oradaki psikoloji farklı olabilir. Bazıları güçlüdür, bazıları içine kapanık
Yooo; bugün özelinde değil eleştrim ona.
geneldede öyle aşırı pohpoh ediliyor. o nedenle göze batmıyor. evrimin zaman zaman isyanını doğru buluyorum onun hakkında konuşurken. @dreamy evrimi haklı buldum
özel gününde olabilir. malüm o günlerinizde çekilmez olabiliyorsunuzNisa içine kapanık bir kız değil söyleyebilirdi yaptığı yanlıştı
evrim çok konuşuyor ama dobra kız . o huyunu seviyorum.Abii evrime kızıyordum gıcık diyordum ama öyle değilmiş sevdim ben onu
özel gününde olabilir. malüm o günlerinizde çekilmez olabiliyorsunuz
evrim çok konuşuyor ama dobra kız . o huyunu seviyorum.
Son şarkısı gibi olmasın da
Artık bir albüm bekliyoruz kendisinden çok uzattı. Bu karantina bir fırsat olur onun için.
Kulaklarımızı sağır eder ancak o bet sesi ve manasız saçma besteleriyle
Yalnız Çiçekten sonra kayboldu gitti zatenDünya starı mıgüldürme
Çıkar yakındaYalnız Çiçekten sonra kayboldu gitti zaten
Aaa 20 oldu artık sanıyordum bu benim açımdan daha iyi oldu evinden daha çıkamaz inş@Aserat @kerem @xemrexxx @Forumdash @Bully
@MasacRE e uymayıp kütük suratına gülmenden dolayı gerçekten artık gözüm arkada değil sana karşıÇıkar yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?