TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Gizem'in panik atağı varmış, ne oldu acaba? 😱

Herkes el ele, kim gidecek kim kalacak abaca.

Exatlon parkurlarını koysalar keşke ya...
Aynı parkurları temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp koyuyorlar...

Pohpohlamasınlar onlar da. Ben Nisada suç görmüyorum. Alıştırmış olabilirler. Ama ben birisi üzgün olunca hiçbir zaman üzerine gidilmesi taraftarı değilim.
Yooo; bugün özelinde değil eleştrim ona.
geneldede öyle aşırı pohpoh ediliyor. o nedenle göze batmıyor. evrimin zaman zaman isyanını doğru buluyorum onun hakkında konuşurken. @dreamy evrimi haklı buldum

Reactions: dreamy and Angelica

Abii evrime kızıyordum gıcık diyordum ama öyle değilmiş sevdim ben onu

Nisa,Misafirliğe gelen şımarık çocuk gibisin vurmamak için dişlerimi sıkıyorum.

Twitter’da yazılanlara göre birleşmeden sonra bir şeyler dönmüş. Zaten bugünkü bölümün başında da ünlüler gösterildi Gönüllüler’in sadece uyandığı kısım gösterildi. Sercan da bugün beni es geçin dedi sürekli. Büyük ihtimalle Nisa anladı/öğrendi ve böyle bir şeyle anılmak istenmiyor bence. Üzüntüsünün asla oyunla ilgisi yok belli.

Nisa’nın yaptığını elbet doğru bulmuyorum yani morali bozuk ama takımına destek olabilirdi. Yine de hem burada hem sosyal medyada Nisa için pohpohlanmayı bekliyor, ilgi delisi gibi yorumları doğru bulmuyorum.

Reactions: Emre Ozansoy
Acun takımlardan birer kişinin yerini değiştirecek bence, çok fazla değişiklik yapmayacak takımlar arasında
klasik Acun yani takımların tamamen karışmasını beklemeyin yine ünlüler gönüllüler olarak devam edecek bence

Birleşme dahil son 3-4 bölümdür Survivor kendi çizgisini bozdu iyice. Bir adamın yaşadığı platonik bir durum var ve bu durum bariz şekilde kızı rahatsız ediyor. İzleyiciler içinde de benim olduğum gibi rahatsız olan çok kişi var. O kızın bir ailesi vs olduğu unutulmuş resmen. Baskı yapılır gibi bu konular açılıyor.
Bu forumda benim Hadise'yi çok sevdiğimi çoğu kişi bilir, dün akşamki yayında aşk konusunu açması çok yanlıştı. Hadi o açtı, Acun niye TV'de yayınladı? Ek olarak youtube videolarında (resmi olan videolar) video resimleri ve video başlıkları aşırı rahatsız edici ve algı oluşturacak şekilde.
-Şimdi partiden sonra hepsi aynı otelde kaldılar. O sırada Nisa'nın bu durumlardan iyice rahatsız olmuş ihtimali olup bugünki hareketlerini bunlardan dolayı sergilemiş olma ihtimali hiç mi yok?
- O otelde birşeyler olmuş belli ve Nisa bu durumdan rahatsız olmuş.

https://twitter.com/x/status/1249793154909437952

Sercan'nın da durumu oyun sırasında böyleydi. Şu konuşma çok şey açıklıyor aslında.

Nisa oyun açıklanırken de modu düşüktü. İlk oynama muhabbeti vs de dönmemiş. Bunun üzerine algı yaratanlar da çok oldu sosyal medyada.

- Ek olarak Acun'nun Nisa'ya yüklenmesi çok büyük bir haksızlık. Senin yüzünden vs gibi kelimeler kullandı. Küfür edenlere, saldıranlara, hakaret edenlere bile bu kadar yüklenmedin, istediğin aşk reytingini alamayacağın için mi fişini kestin direkt yarışmacının. Birde destek muhabbetine girdi. Bugüne kadar Gönüllüler takımında boğazı yırtılana kadar destek veren tek yarışmacı Nisa'ydı. Bir oyunda oynamayıp destek vermedi diye ne bu tavırlar?
Bu arada Nisa'nın babasının da bu durumlardan iyice rahatsız olup acun medya ile iletişime geçtiğini belirteyim. Nisa elenirse bilin ki tamamen yapımın oyunları olacak.

- Ve ek olarak Nisa'nın ve Cemal'in duygusallığını eleştiren yorumcuları var bunların. Yarışmacı seçimlerinde yer almışlardı. Ne diye seçtiniz o zaman bu yarışmacıları? Herkes sert mizaçlı ve güçlü olmak zorunda değil ki! Bariz hak yeniyor ve yenmeye devam edecek gibi.

Ne zamandır yazmak istediğim bir şey var; Barış benchten hep destek bekliyor ama kimseye destek vermiyor. Bu arada istisnalar kaideyi bozmaz, şimdi önüme bir iki tane destek verdiği görüntü atmayın. Bende Barış'ı planlı hareketler yaparak algı yarattığını düşünen kişilerdenim.

Yeni takımlar konusunda tahminim;

Nisa ve Ardahan ünlülere - Aycan, Ezgi ve Ersin'de Gönüllülere geçecek bence.

**Aycan ve Nisa kesinlikle yer değiştirecek diğerleri olma ihtimali olanlar.

Reactions: MasacRE and Özgür
Acun Ilıcalı, gün içerisinde canlı yayında yeni takımlar ve Nisa konusu ile ilgili bir açıklama yapacak.

Reactions: dreamy
Aleyna Baba evde kaldığı bu dönemde bol bol yeni besteler üretip yasaktan sonra hepsini piyasaya salarak kulaklarımızın pasını silecektir
@Çiğdem @dreamy @eskici
Son şarkısı gibi olmasın da
Artık bir albüm bekliyoruz kendisinden çok uzattı. Bu karantina bir fırsat olur onun için.
Kulaklarımızı sağır eder ancak o bet sesi ve manasız saçma besteleriyle
Dünya starı mı
güldürme
Yalnız Çiçekten sonra kayboldu gitti zaten

Aaa 20 oldu artık sanıyordum bu benim açımdan daha iyi oldu evinden daha çıkamaz inş
@Aserat @kerem @xemrexxx @Forumdash @Bully