Demek 2018'den sonra bu yıl da finalde kaybedeceksin ha. Yazık bak üzüldüm şimdi sanaNagihan varken Adem kim abla ya.
Demek 2018'den sonra bu yıl da finalde kaybedeceksin ha. Yazık bak üzüldüm şimdi sanaNagihan varken Adem kim abla ya.
Acun daha çok oy atılsın diye fark az diyor arkadaşlar, yemeyin bu numaralarıCemal Can fark atıp şampiyon oldu bile
Telefonları terk etmiyoruz, Barış yazıp 1890'a gönderiyoruz ve oyunlara gelmiyoruz! #KarakterKazanacak
Sen niye hortladınDondurma reis şampiyon olacak galibanormalde Cemal Can’ın fark atarak kazanması gerekiyordu ama fark %5’ten az olduğuna göre Barış kazanmış demektirşaka gibi, yazıklar olsun... Cemal Can kazansa bile farkın bu kadar az olması gerçekten de çok saçma
Hortlayan sensinSen niye hortladın
Senden Acun'un söylediği yalana inanmanı beklemezdim, hayal kırıklığına uğrattın beniDondurma reis şampiyon olacak galibanormalde Cemal Can’ın fark atarak kazanması gerekiyordu ama fark %5’ten az olduğuna göre Barış kazanmış demektirşaka gibi, yazıklar olsun... Cemal Can kazansa bile farkın bu kadar az olması gerçekten de çok saçma
En az 00.30 Şerlok beyciğimKaç gibi açıklar tahminen Utku beyciğim?
165 bin mesajım var forum bnmHortlayan sensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?