Demek 2018'den sonra bu yıl da finalde kaybedeceksin ha. Yazık bak üzüldüm şimdi sanaNagihan varken Adem kim abla ya.![]()
Demek 2018'den sonra bu yıl da finalde kaybedeceksin ha. Yazık bak üzüldüm şimdi sanaNagihan varken Adem kim abla ya.![]()
Acun daha çok oy atılsın diye fark az diyor arkadaşlar, yemeyin bu numaralarıCemal Can fark atıp şampiyon oldu bile
![]()
Telefonları terk etmiyoruz, Barış yazıp 1890'a gönderiyoruz ve oyunlara gelmiyoruz! #KarakterKazanacak
Sen niye hortladınDondurma reis şampiyon olacak galibanormalde Cemal Can’ın fark atarak kazanması gerekiyordu ama fark %5’ten az olduğuna göre Barış kazanmış demektir
şaka gibi, yazıklar olsun... Cemal Can kazansa bile farkın bu kadar az olması gerçekten de çok saçma
![]()
Hortlayan sensinSen niye hortladın![]()
Senden Acun'un söylediği yalana inanmanı beklemezdim, hayal kırıklığına uğrattın beniDondurma reis şampiyon olacak galibanormalde Cemal Can’ın fark atarak kazanması gerekiyordu ama fark %5’ten az olduğuna göre Barış kazanmış demektir
şaka gibi, yazıklar olsun... Cemal Can kazansa bile farkın bu kadar az olması gerçekten de çok saçma
![]()
En az 00.30 Şerlok beyciğimKaç gibi açıklar tahminen Utku beyciğim?![]()
165 bin mesajım var forum bnmHortlayan sensin![]()