The_Erinch
Favori Üye
Benim de gıcık kapmamın sebebi fanlar zaten yoksa bu sene hiç böyle aşırı gıcık kaptığım kimse olmadıMert'in bunu hesap edip bir şey demeyeceğini tahmin ediyordum da Evrim'in de dememesi iyi oldu, aferin akıllıymış
Ya ona gülüp geçti biraz, daha çok Barış'a daha doğrusu fanlarına bozulmuş adam
Ya Barış'ın fan kitlesi gerçekten çok sinir bozucu. Bak ben Barış'ın kendisini severim, yani en azından en sevmediğim tiplerden değil ama adamın öyle bir fan kitlesi var ki o tipler resmen zorla soğutuyorlar Barış'dan insanı
ama smsde birşey değişmez... gözü kapalı gene oy atıyordur funlar.
Gene kıvırıyor.
Dediğim gibi Emrecim. her zaman böyledir; insan sevdiğinin hiçbir hatasını görmek istemez. zamanında bende yapmışımdır,çoğu insanda yapar bunu.Verdik biz oylarımızı abi.
Benim gıcık kaptığım kişiler oldu ama Barış o konuda ilk sıralarda değilBenim de gıcık kapmamın sebebi fanlar zaten yoksa bu sene hiç böyle aşırı gıcık kaptığım kimse olmadı
Dediğim gibi Emrecim. her zaman böyledir; insan sevdiğinin hiçbir hatasını görmek istemez. zamanında bende yapmışımdır,çoğu insanda yapar bunu.
5 ay oldu Melekcim..Hiç hatasını yazanı göremedim.Hatasını görülse hepsi der abi
5 ay oldu Melekcim..Hiç hatasını yazanı göremedim.
Ben sevmedim. Ama başarılar dilerim.İşte bu yüzden Barış sevildi abi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?