TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Defalarca açıkladık, anlamadınız. O yüzden dalga geçiyoruz artık.
Sıfır şaka bak bu dediğim. Kalın harflerle belirttiğim kısım yaşanıyor zaten uzun süredir, doğruladığın için teşekkür ederim.

Haklısın, Cemal Can'ın annesi kanseri dördüncü kez yenmişti ve bunu kendisine her söz hakkı verildiğinde ağlayarak dile getirmişti değil mi?

Açıkçası ben Yasin'e karşı son haftalarda olumlu düşünüyorum. Acun uyardıktan sonra kendisine çeki düzen verdi, yaptığı davranışların da fazla göze battığını anladı. Performansı eksik gibi görülebilir ama acil sayılara ihtiyaç olduğu zamanlar takımını taşımayı bildi.

Performans bakımından Berkan ve Barış'ın gerisinde ama finale çıkarsa eleştirmem

Neyse 1 mesaj yazdım yeter ben kaçtım
konu 50 bin olmamış yazıklar olsun @sokak sanati kaıs çıkar şu konuda 4 gün kaldı sadece. Ss

Proje adamı Yasin.

Yoldaşım beni duyuyor musun? Bir sorum var.

Tebrikler Cemal Can, sonuna kadar hak etti ve kazandı. Berkan da çok güzel yarıştı, helal olsun ona da. Hangisi kazanırsa sevinecektim ama Cemal bir tık önde tabi.

Yasin ilk elenen olur...

Bütün yarışma boyunca Cemal Can'ın saçma sütlaç aşkını dinledik ya neyi anlatıyorsun

Barış yurtdışında yaşarken annesine ölecek gözüyle bakıldığı için kesin dönüş yapan biri. Anladığım kadarıyla ailesine de çok bağlı gözüküyor. Aile bağlarını anlatmasının nesi şov onu anlamadım.

Reactions: Angelica

@Emre Ozansoy ve @Angelica'dan farklı, mantıklı argümanlar sunarsın demiştim ama yanılmışım. O yüzden uzatmanın anlamı yok.

Pardon neyi kabul edecem bana açıklar mısın sizle aynı düşüncede olmak zorundamıyım
DEFALARCA ifşa ettin dokunulmazlığı kazananları ve bunu asla kabul etmedin!!!!!!!!! "Ben niye ifşa edeyim, ben yapmam öyle şey. Kesin değil. Kesin olsa demem, izleyin benden özür dileyeceksiniz" gibi SAÇMA cevaplar verdin. Sonuç olarak ifşaladıkların hep çıktı ve özür dilemedin bile. senin YÜZÜNDEN kaç defa yarışmayı izlemedik!!
Kabul etmedin asla. Özür dilerim yanlışlıkla belirttim diyeceğine daha sen bize çemkirdin ve bunu 6362638733 kere yaptın!

Ama eminim yine aynı şeyleri tekrarlayacaksın herzaman ki gibi.

Reactions: 12.Adam

Neyinden özür dileyeceğim acaba ben o gün inşallah sercan potaya çıkar anlamında inşallah doğrudur dedim bunu yanlış anladınız özür dileyecek bişi yok!

Reactions: 12.Adam and Dosi
Sarmadı be bu sene. Karantina dolayısıyla iyi reyting aldı.