- Reaksiyon puanı
- 114,353
- Puanı
- 1,060
Hayır bu yanlış. Barış boyundan dolayı parkurlarda zorlandı artı Cemal Can kızlarla oynadı diye bu performans. Görmek istediğin gibi görme @MasacRE
Hayır bu yanlış. Barış boyundan dolayı parkurlarda zorlandı artı Cemal Can kızlarla oynadı diye bu performans. Görmek istediğin gibi görme @MasacRE
O fark Barış'ın sakatlığından dolayı zar zor oynadığı bireysellerden oluşuyor yalnız
Seninle mazide az tartışmadıkEskiden olsa bu tartışmalarda önde giderdimŞimdi sadece izliyorum
Aynen öyleyse neden diss?aynen öyle oldu 2 metrelik adam eğilmeli parkurda zorlanır
Gözlerime inanamıyorum senle aynı saftayız.Arkadaşlar ciddi ciddi Barış fanlarıyla tartışma mı yapıyorsunuz sizYapmayın etmeyin boşu boşuna yormayın kendinizi, ne deseniz boş şu anda onlar için
Aynen o zamanlar güzeldi, eğlenceliydiSeninle mazide az tartışmadıkama eğlenceli tartışmalardı. 2016gececi değildim o aralar. Sen gece yazıyordun ben de sabah işe giderken cevaplıyordum
Aynen öyleyse neden diss?
Barış D. Reis
Yarışma bile kaliteliydi o araAynen o zamanlar güzeldi, eğlenceliydiBu yarışmayı da Sercan elendikten sonra saldım, şampiyonun hiçbir hükmü yokturO performansa yaklaşabilen daha da çıkmaz
Troll yapmayı bırak, en başından beri desteklediğin adama (CCC) geri dön. 😡Aynen o zamanlar güzeldi, eğlenceliydiBu yarışmayı da Sercan elendikten sonra saldım, şampiyonun hiçbir hükmü yokturO performansa yaklaşabilen daha da çıkmaz
Sen hatanı asla kabul etmeyen birisin. Bugünden söz etmiyorum. Genel olarak. Herzaman haklı doğrucu sensin.sinirlendim hepinize diss atacam bugün hep sizmi atacaksınız bugünde ben atacam banane
Combo x96 oldu sanırım, yeter artık, yapma.Şu cümleyi 850. kez falan kuruyorsunuz ve daha haklı olarak kurduğunuzu görmedim.
Konumuzun "bişi" ile ne alakası var bu arada, diyetteyim lütfen böyle besinlerin isimlerini benime konuşurken telaffuz etmeyin.
Şu cümleyi 850. kez falan kuruyorsunuz ve daha haklı olarak kurduğunuzu görmedim.
Konumuzun "bişi" ile ne alakası var bu arada, diyetteyim lütfen böyle besinlerin isimlerini benime konuşurken telaffuz etmeyin.
Bunu ben sen ve daha çok kişi söylemekte ama hayır asla kabullenme yok.Sen hatanı asla kabul etmeyen birisin. Bugünden söz etmiyorum. Genel olarak. Herzaman haklı doğrucu sensin.
Gerçi ben senle bu konuda yazışmayacağımı demiştim. Bak hatırladım şimdi. Sana iyi seyirler
Barış’ın fanları sağolsun herkesi aynı safta birleştirmeyi başarıyorlar bir şekilde yaGözlerime inanamıyorum senle aynı saftayız.
Sen hatanı asla kabul etmeyen birisin. Bugünden söz etmiyorum. Genel olarak. Herzaman haklı doğrucu sensin.
Gerçi ben senle bu konuda yazışmayacağımı demiştim. Bak hatırladım şimdi. Sana iyi seyirler
Semih eğlenceliydi hiç değilseYarışma bile kaliteliydi o araSemih iyiydi.
Aynen ben de bıraktım ogünden sonra. Sms birincileri seçilecek artık.
Bunu ben sen ve daha çok kişi söylemekte ama hayır asla kabullenme yok.
Sal gitsin tartışmayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?