Berkan Cemal Can'ın ismini söylediği anda elenen belli oldu bileEleme varmış, şaşırdım.Ama 15 20 dakika sona belli olur elenen
Daha Sercan geçen gün gitti ama bitiyor ya neyse açıyorum mesajı yazdıktan sonra bakarım 15 20 dakikaEleme varmış, şaşırdım.Ama 15 20 dakika sona belli olur elenen
Berkan Cemal Can'ın ismini söylediği anda elenen belli oldu bile
Daha Sercan geçen gün gitti ama bitiyor ya neyse açıyorum mesajı yazdıktan sonra bakarım 15 20 dakika
Tamam sonradan geldi aklımaFinale doğru hızlı elemeye geçtiler.
Öyle bir konuşma gösterilmedi ama mümkündür Şerlok beyciğim. Gönüllüler takımı olarak final yapmak istemiş olabilirler. Yalnız Yasin'deki de ne şanstır be kardeşim. Adam finale kadar attı kendini bu rezil performansıylaUtku beyciğim Berkan'ın Cemal Can demesinin sebebi Elif'i yollamak mıdır...Kısa bir özet alabilirsem müteşekkir olurum.@MasacRE
Aynen ya bir de final bu ya 30 dakika 45 dakikaya belli olur artık bir kere bittiğinde saat 1 diNe zaman açarsan aç reklam.
Aynen ya bir de final bu ya 30 dakika 45 dakikaya belli olur artık bir kere bittiğinde saat 1 di
AynenHaftaya artabilir reklam süreleri evet.
Öyle bir konuşma gösterilmedi ama mümkündür Şerlok beyciğim. Gönüllüler takımı olarak final yapmak istemiş olabilirler. Yalnız Yasin'deki de ne şanstır be kardeşim. Adam finale kadar attı kendini bu rezil performansıyla
Yav he he sen önce şu yarışmayı doğru düzgün izleİlk 3 ay Barış ve Berkan zirvedeydi. Son 15 günde hep Sercan'ın kazanacağı parkuru yaptılar aday olmasın diye. Zirveye öyle yerleşti. 6 oyunun 5'i aynı parkurdu. Sadece 1 kere çamur oyunu oldu. O parkurda da Sercan kazanamadı aday oldu.
1 ay boyunca sakattı zaten, full yattı. İlk başlarda da Ardahan ve Barış eziyordu parkurda. Kısaca dayanaksız konuşan sizsiniz.
Ayrıca tanımadığın biri ile böyle saldırganca konuşma cesareti nereden buluyorsunuz bilmiyorum. Sakinliğe davet ediyorum.
Elif şampiyon olmuş kadar oldu evetZamanında tıpkı O Ses için temenni ettiğim gibi kadınlardan birinin şampiyon olmasını istediğimi söylemiştim diye hatırlıyorum, yine patladık.@Dosi Gerçi Elif aldığı arabalar sayesinde şampiyon olmuş kadar oldu.
Yasin'in Survivor hayatı resmen derslik Utku beyciğim, adam hep doğru isimlerin tarafında yer aldı. Büyük SMS öncesi yaptığı şovla oyları da topladı.Böyle böyle son dörde kaldı, helal olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?