TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

3 ay boyunca yatan birisi performans sıralamasında birinci sıraya yükselemez
adam performans olarak yarışmayı birinci sırada tamamladığına göre 3 ay boyunca yatmamış demek ki
boş yorumlar yapmayın
Adem'den sonraki en çok galibiyeti olan listede ikinci sırada
Yani adam Survivor tarihine geçti

Reactions: eskici
Adem'den sonraki en çok galibiyeti olan listede ikinci sırada
Yani adam Survivor tarihine geçti

Sayın Gs'li dostum... Şimdi performansı, SMS'i falan bir kenara bırakarak bir soru sormak istiyorum... Neden desteklediğiniz her isim bu yarışmaya veda ediyor?
@MasacRE @Bully

Sayın Gs'li dostum... Şimdi performansı, SMS'i falan bir kenara bırakarak bir soru sormak istiyorum... Neden desteklediğiniz her isim bu yarışmaya veda ediyor?
@MasacRE @Bully
Her çiçekten bal alıyoruz...çiçek kuruyor

Sizde zamanında ne salavat zincirleri ne saadet zincirleri oluştrdunuz beee Enescimmmmmm

Bahsettiğin yorumunu görmemişim, kusura bakma.

Ben, Berkan - Cemal Can - Barış - Sercan veya Nisa finali olması gerektiğini düşünüyordum. Elif ve Yasin buralara kadar gelmeyi hak etmediler bence. Büyük SMS sistemi yerine haftalık SMS sistemi ile devam edilseydi bence ne Nisa geçen hafta elenirdi, ne de bu hafta Sercan. Son dört öncesi Nisa, Sercan, Berkan üçlüsünden birisi giderdi muhtemelen. Yasin'in kalmasının tek sebebi büyük SMS'in hemen öncesinde sergilediği tavır. Sercan'ın gitmesinin sebebi ise hem performansının hem de diğer yarışmacılara davranış şeklinin büyük SMS öncesi bu kadar olumlu olmamasıydı ama bu saatten sonra yapacak bir şey yok. Sistem bu, elden eleştirmekten başka bir şey gelmiyor...

Reactions: dreamy and 12.Adam