Her şey ortada. Bu adamın şampiyonluk adayı olarak gösterilmesi üzücü...
Dondurma reisi hiç sevmem ama genel tabloya bakmak lazım, Elif ve Yasin dururken Barış’ı eleştirmek büyük haksızlık bence.
Her şey ortada. Bu adamın şampiyonluk adayı olarak gösterilmesi üzücü...
Ya dur abi bütün gün yoktum forumda zaten, sırf Sercan elendi diye geldim Biraz keyfini çıkarayım@MasacRE Sen Dm kutuna baksana...terlik atacam sana şimdi
Şerlok beyciğim malum görsele keli de ekleyelim hemen
Zaten büyük sms en saçma olay ..Bu arada geçen hafta biz tam olarak bundan bahsederken, bize gülünüyordu... Büyük SMS saçmalığı olmasa ne Nisa elenirdi, ne de Sercan... Şimdi daha net anlaşılmıştır Acun’un yarışmayı rahat rahat istediği tarafa çekebildiği.
Şerlok beyciğim malum görsele keli de ekleyelim hemen
Kel derken...? 😱@Tolstoyevski ve @Dosi el atmak ister misiniz ahahahahahaha.
Kel derken...? 😱
Bak yaa aklı hemen hangi kele gittiKel derken...? 😱
Yok yok, o kel o kel değil. Fesat herif.
Bak yaa aklı hemen hangi kele gitti
Size yine hüsran kütük dostlarım benim, gelin bizle beraber yakın... ( )
Bugun benim doğum günümO zaman alın dinleyin. İyi geliyor bu anlarda
Bak yaa aklı hemen hangi kele gitti
İçiniz fesatmış demek ki ben ne yapayım...Peki bizim aklının hangi kele gittiğini şıp diye anlamamız Utku beyciğim...
Ah ah, yaktım melunum.. Yaktın..5 dokunulmazlık alarak veda etti.. Yazık
Kel deyince akla hep o isim geliyor Şerlok beyciğim. Kime sorsan böyledir bu durumPeki bizim aklının hangi kele gittiğini şıp diye anlamamız Utku beyciğim...
Üzülen dede resmi...Size yine hüsran kütük dostlarım benim, gelin bizle beraber yakın... ( )
Asıl senin için fesat be. Kel deyince şaşırıp pis pis sırıtan biz miydik @Sherlockİçiniz fesatmış demek ki ben ne yapayım...
(Oldu...)sercan gg olacak