8'de 7 nedir be adam, bildiğin şampiyonluk alameti bu.Tek başına takım Sercan Yıldırım.
![]()
8’de 7 mi... Bu adamın gücü 140 falan olmuş, her bölüm +20 ekliyoruz maşallah.
8'de 7 nedir be adam, bildiğin şampiyonluk alameti bu.Tek başına takım Sercan Yıldırım.
![]()
@Bully keyfin gıcır.8'de 7 nedir be adam, bildiğin şampiyonluk alameti bu.Tek başına takım Sercan Yıldırım.
![]()
Parlatılıyor lenParkurlar Sercan'a göre ayarlanıyor len@Bully
Hazımsız ergenlerin ithamlari işteParlatılıyor len
Halka len
Torpil len
Kel len
Sercan reis yine yargı dağıttı.![]()
Hatırlamam mi hiç, hala ara ara yakıyorum o sezona..En son 2010 yılında Hakan reyiz böyle kazanmıştı, sonra ilk kaybettiği dokunulmazlıkta gitmişti. @Bully kardeşim hatırlıyordur, işte bu adamın da sonu benzer şekilde olacak demek isterdim ama SMS sistemi var artık.![]()
Harbi söylüyorum hayata küserim.. Bu sefer harbiden giderim buralardan..Hatırlamam mi hiç, hala ara ara yakıyorum o sezona..
Fazla yükseldik, gidip bu hafta elenirsek büyük yıkım olur.. @Maskeli Fedai
Gidersen gelemezsin... Çünkü elenecek başka Nisa yok.Harbi söylüyorum hayata küserim.. Bu sefer harbiden giderim buralardan..
Ağlamaya başla kütük çünkü çok yakında gidecek kelHarbi söylüyorum hayata küserim.. Bu sefer harbiden giderim buralardan..
Elenirken hakkını vericem ben kelin sen hiç merak etme
Büyük SMS'ten bir önceki hafta olan son oylamada şöyleydi:Bunun doğru olmasına imkan yok, en basitinden Yasin’in Sercan’ı geçmiş olması imkansız.![]()