- Reaksiyon puanı
- 58,909
- Puanı
- 1,060
Bence Nisa elenecek ve bu yüzden Acun bu konuyu açıyor. Son reyting koparma durumu.
Nisa gider gide diye şaka yapmıştım ama Sercan'ın kazanmasını gerçekten hissettim her seferinde.
Aslında Nisa kalsın isterim. Berkan'a bilendim dün bi de güçlü ama kim giderse sevineceğim gidene
@Sherlock @MasacRE @Bully @dreamy @The_Erinch @Angelica @eskici @Emre Ozansoy
Berkcim..@The_Erinch abi orada mısın?
Sercan voleybol oyununda Nisa yerine Gizem'i seçti diye mi?Abi hani voleybol oyunu vardı nisa oynamak istememişti hani ordan birleşme partisi işti sercan gizemle nisaya not göndermiş herkes cemal can diyordu meğer gizemmiş o o yüzden nisanın o maçta morali yokmuş
Bunu gördüm; bayıldım görsele.
Sen deme... tutma emi dilini.Berkan elenecek bence ta bir hafta önce neyse demicem
Sercan voleybol oyununda Nisa yerine Gizem'i seçti diye mi?
Sen deme... tutma emi dilini.
Tüm bu pozitiflik dolu mesajınız için çoooook teşekkür ederim.😍Berkcim..
Yazmanız,mesaj atmanız önemli ..kabuk değişikliği demek istediğim... artık forumda mental yorgunluk var... yeni sesler,yeni kalemler çok önemli.
Hmm,bahsetmiş olduğun olay birleşme partisinde gerçekleşmiş.Hayır o maçtan önce hani parti vardı ya orda sercan nisaya not gönderiyor ne yazıyorsa notta nisanın morali bozuluyor maça çıkmak istemiyor
Hmm,bahsetmiş olduğun olay birleşme partisinde gerçekleşmiş.
Mesleğiniz yanılmıyorsam doktorluktu.Hangi branş?Barış boşa devam ediyor.
Doktor değilim, Bankacıyım.Mesleğiniz yanılmıyorsam doktorluktu.Hangi branş?
Bulabilirsen atar msn?Evet kameralar yakalamış videosunu yayınladı herkes youtube de silmişler
Kusura bakmayın.Hafızamda öyle yer etmiş.Hangi bankada çalışıyorsunuz?Doktor değilim, Bankacıyım.
Bulabilirsen atar msn?
Sen Berkan'ı da destekliyordun. 😱Bence Nisa elenecek ve bu yüzden Acun bu konuyu açıyor. Son reyting koparma durumu.
Nisa gider gide diye şaka yapmıştım ama Sercan'ın kazanmasını gerçekten hissettim her seferinde.
Aslında Nisa kalsın isterim. Berkan'a bilendim dün bi de güçlü ama kim giderse sevineceğim gidene
@Sherlock @MasacRE @Bully @dreamy @The_Erinch @Angelica @eskici @Emre Ozansoy