Tamam parkurlar aynı, bu yüzden sürekli aynı kişilerin finalde olmasını/kazanmasını anlarım ama bilerek mi kaybediyorsunuz ya. Üst üste üç kere de vermezsin dokunulmazlığı aynı kişiye.
Kendi fikrim... Yasin kazanacak.Tamam parkurlar aynı, bu yüzden sürekli aynı kişilerin finalde olmasını/kazanmasını anlarım ama bilerek mi kaybediyorsunuz ya. Üst üste üç kere de vermezsin dokunulmazlığı aynı kişiye.
@Angelica @Emre Ozansoy Size birşey yazmışdım hatırladınız mı 2.seneryo ..o olabilir.
Kendi fikrim... Yasin kazanacak.
Hep diyorum sana şu aletlerle fazla oynama diye.. gene gittin ileriye değil miSercan kazandı ve üçüncü ismi söylüyor benim ekranımda abi.
11.sıra benim için bir rekor. İlk 30 da olmam yeterli.Sen galiba yerimi yeterli bulmadın.Kaçıncı olmamı isterdin?Çok güzel biraz daha aktif olan daha çok yazarsın
Yapmayın böyle şeyler....Cemal Can da gitti. Sercan kazandı yine geçmiş olsun...
11.sıra benim için bir rekor. İlk 30 da olmam yeterli.Sen galiba yerimi yeterli bulmadın.Kaçıncı olmamı isterdin?
İnan bana Şampiyonlukta gözüm yok ilk 30 da görünmem yeterli.Yok cnm o yüzden demedim daha yukarlarda olabilirsin diye dedim birinci olabilirsin bence
2. Senaryo yu Açıklamanı rica etsem.@Angelica @Emre Ozansoy Size birşey yazmışdım hatırladınız mı 2.seneryo ..o olabilir.
Tebrik için saolun.Cümlenizi biraz daha açmanızı istiyorum.