S****n'ı destekleyen var mı ki? Kötüleyen daha çok zaten.
Sercan ilk 4 yaptı bile, boşuna kandırmayın kendinizi. Dondurma reis de bu hantallığı ve performansı ile şampiyon falan olamaz.
S****n'ı destekleyen var mı ki? Kötüleyen daha çok zaten.
Sercan ilk 4 yaptı bile, boşuna kandırmayın kendinizi. Dondurma reis de bu hantallığı ve performansı ile şampiyon falan olamaz.
Diğer yarışmacılar başarılı olunca niye kimse bir şey demiyor da Sercan’a yükleniliyor. Umarım diğerini de alır da şu Teletabilerden biri gider bu hafta.
Genel kitle'nin Sercan'ın arkasında olduğunu nasıl anladın? SMS'te hep düşüktü bir tek son zamanlarda yükseldi ki onda da birinci olamadı?Twitter ne ya, genel kitle Sercan'ın arkasında.
Reis ya, adeta şov yapıyor.Çekemiyorlar anam. Finale kalacak diye ödleri kopuyor.
Parlatılıyor değil, parlıyor adam.
Dediğini yapıyor kral.
Selamda geldiğine göre SMS birincisi kesin bu itici.
Değil sms birincisi Barış
Genel kitlenin nabzını ben tutuyorum. Onlar performansa oy veriyor.Genel kitle'nin Sercan'ın arkasında olduğunu nasıl anladın? SMS'te hep düşüktü bir tek son zamanlarda yükseldi ki onda da birinci olamadı?
Öylesine dedim abla zaten, birinci belli Survivor başladığından beri. İkinciyi öğrenmek için izliyoruz.
Genel kitle'nin Sercan'ın arkasında olduğunu nasıl anladın? SMS'te hep düşüktü bir tek son zamanlarda yükseldi ki onda da birinci olamadı?
Desteğe devam İsmail'im. Sercan final 4'lüsüne adını yazdırdığı zaman atarsın artık 1 oy.Reis ya, adeta şov yapıyor.