Oyun kazanınca da suçlanıyor adam ilginç şekilde.Dün Berkan'ın ismi söylendi diye baya laf edenler olmuş. Ama baksana şu yazıya, nekadar haklı:
Ekli dosyayı görüntüle 88388
@MasacRE @eskici @dreamy @Sherlock
Oyun kazanınca da suçlanıyor adam ilginç şekilde.Dün Berkan'ın ismi söylendi diye baya laf edenler olmuş. Ama baksana şu yazıya, nekadar haklı:
Berkan'ı söylemesi normal ya, ne var bunda ciddenDün Berkan'ın ismi söylendi diye baya laf edenler olmuş. Ama baksana şu yazıya, nekadar haklı:
Oyun kazanınca da suçlanıyor adam ilginç şekilde.Şu iki dokunulmazlığı alırsa harika olacak, çok zor bir ihtimal ama Sercan bu yapar mı yapar.
Sinerji moduna geçtim. Umarım yine etkili olurBerkan'ı söylemesi normal ya, ne var bunda cidden
Yok tutmaz bu kez o işSinerji moduna geçtim. Umarım yine etkili olur
Sinerji moduna geçtim. Umarım yine etkili olur
Olsun, nezaman bozulursa bırakırızYok tutmaz bu kez o iş
Sprey stoğunuz nasıl bugünü çıkarır mı?Reisim kazanacak bu akşam.
Sprey stoğunuz nasıl bugünü çıkarır mı?
Bir Önceki postumu gözünüzden kaçırmış olmalısınız .Reisim için stoklarımızı doldurduk.
Sherlock mesajlarımızı hep kaçırır. Acaba niye cevap vermedi diye asla düşünme. Ben onu 10 kere etiketlesem sadece 3-4 tanesine geri dönüş yapar. Onun yapısı buBir Önceki postumu gözünüzden kaçırmış olmalısınız ..
Ama. Masacre ye anında dönüş yapıyorSherlock mesajlarımızı hep kaçırır. Acaba niye cevap vermedi diye asla düşünme. Ben onu 10 kere etiketlesem sadece 3-4 tanesine geri dönüş yapar. Onun yapısı bu
Ama @MasacRE ye anında dönüşü yapıyor.Sherlock mesajlarımızı hep kaçırır. Acaba niye cevap vermedi diye asla düşünme. Ben onu 10 kere etiketlesem sadece 3-4 tanesine geri dönüş yapar. Onun yapısı bu
Ama @MasacRE ye anında dönüşü yapıyor.
Aynen öyle. Bizi sinir ediyor ama yapacak birşey yok. Onu öyle kabul ettik
Başladımı? Açarım birazdan
Az kaldı. 10 dk varBaşladımı? Açarım birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?