Bütün dokunulmazlıkları alması çok zor bence 2.aday Sercan, 3.aday Elif olur ve Elif elenir diye düşünüyorum Acun, Berkan ve Sercan’ı elemez yaniSercan alacak ve Nisa elenecek
Bütün dokunulmazlıkları alması çok zor bence 2.aday Sercan, 3.aday Elif olur ve Elif elenir diye düşünüyorum Acun, Berkan ve Sercan’ı elemez yaniSercan alacak ve Nisa elenecek
Dokunulmazlığı mı diyorsunNerden ve nasıl anladın? 😱
EvetDokunulmazlığı mı diyorsun
Sinerji ve totemimi bozdurma.Bütün dokunulmazlıkları alması çok zor bence 2.aday Sercan, 3.aday Elif olur ve Elif elenir diye düşünüyorum Acun, Berkan ve Sercan’ı elemez yani
İtici dörtlünün dağılması için ben de öyle olmasını isterim ama yaptırmazlar maalesefSinerji ve totemimi bozdurma.
Sercan yarın da şov yapacak
Öyleymiş ben de şaşırdım 😱Şimdi bu dediklerin oldu ama Acun'un haberi yok. Doğru mu anladım?
Öyleymiş ben de şaşırdım 😱
Olabilir yakında konseyleri de sunmaya başlarMurat Ceylan falan oldu herhalde Acunmedya'nın patronu.
Nasıl istiyorsan öyle anla. Bundan sonra alıntı yapmazsanız sevinirim mesajlarımı bu konuda.Şimdi bu dediklerin oldu ama Acun'un haberi yok. Doğru mu anladım?
Öncelikle olayların en başında Semih konu hakkında yorumlar yaptığında canlı yayında azarladı... Nisa Sevenler gökyüzüne çıkmıştı... Sonra belli zamanlarda ısıtıp ısıtıp bu konuyu servis etmesi ile aslında olumsuz bir hava yaratıyor ... Zaten aylardır ekranda bu yarışma,Pandemi etkisiylede 15 16 ratingleri gördü ama ne gerek var bu kadar sakız edilmesine gerçekten anlamıyorum.Gerçekten neden görüntü değilde ses kaydı?
Ekli dosyayı görüntüle 88385
@eskici @Sherlock @MasacRE @dreamy @The_Erinch @Emre Ozansoy
Dün Berkan'ın ismi söylendi diye baya laf edenler olmuş. Ama baksana şu yazıya, nekadar haklı:Öncelikle olayların en başında Semih konu hakkında yorumlar yaptığında canlı yayında azarladı... Nisa Sevenler gökyüzüne çıkmıştı... Sonra belli zamanlarda ısıtıp ısıtıp bu konuyu servis etmesi ile aslında olumsuz bir hava yaratıyor ... Zaten aylardır ekranda bu yarışma,Pandemi etkisiylede 15 16 ratingleri gördü ama ne gerek var bu kadar sakız edilmesine gerçekten anlamıyorum.
her iki tarafıda memnun etme çabası var Acunda galiba..
Ses kaydı olayı... Eski bir olay vardı.. Aşkım "netleşmedi asla ama" Barışa küfür ediyordu; ekranda başkası konuşurken arkadan onun sesi denilen bir cümle duyulmuştu...
Onun gibi bir olay olabilir.
Ama tekrar söylüyorum.. izleyici olarak çok baydı bu olay. Nisayı sevdiyse sevmişdir... Bana ne .. Yada Nisa sevdi sonra vazgeçti bundan da bana ne..
Ya bir taraf peşindne koşan ; sapık oldu... Ya diğer taraf mağdur oldu...
Ya da başka akşam Nisa haksız oldu , Sercan haklı oldu..
Acun ve ekibi herşeye yönverdi... Malzemeyi ısıttı ısıttı... Sürekli servis etti.
Acun’un saçmalıkları işteGerçekten neden görüntü değilde ses kaydı?
Seninle olayları bilmemize rağmen izliyoruzAcun’un saçmalıkları işte
Gerçekten neden görüntü değilde ses kaydı?
Başladık bir kere, başlayınca bırakamıyorum bilseydim yarışmanın böyle saçma sapan yerlere geleceğini hiç başlamazdımSeninle olayları bilmemize rağmen izliyoruz
Gerçi ben Kısmetse Olur programında da herşeyin oyun olduğumu bilmeme rağmen arada izlerdim. Dizi izler gibi işte
Hersene böyle. Ders alamadın mı?Başladık bir kere, başlayınca bırakamıyorum bilseydim yarışmanın böyle saçma sapan yerlere geleceğini hiç başlamazdım
Yok yok önceden böyle olmuyordu bu sene aşırı saçmaladı AcunHersene böyle. Ders alamadın mı?
Rating tatlı geldi...............Yok yok önceden böyle olmuyordu bu sene aşırı saçmaladı Acun