TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Öncelikle olayların en başında Semih konu hakkında yorumlar yaptığında canlı yayında azarladı... Nisa Sevenler gökyüzüne çıkmıştı... Sonra belli zamanlarda ısıtıp ısıtıp bu konuyu servis etmesi ile aslında olumsuz bir hava yaratıyor ... Zaten aylardır ekranda bu yarışma,Pandemi etkisiylede 15 16 ratingleri gördü ama ne gerek var bu kadar sakız edilmesine gerçekten anlamıyorum.
her iki tarafıda memnun etme çabası var Acunda galiba..

Ses kaydı olayı... Eski bir olay vardı.. Aşkım "netleşmedi asla ama" Barışa küfür ediyordu; ekranda başkası konuşurken arkadan onun sesi denilen bir cümle duyulmuştu...
Onun gibi bir olay olabilir.

Ama tekrar söylüyorum.. izleyici olarak çok baydı bu olay. Nisayı sevdiyse sevmişdir... Bana ne .. Yada Nisa sevdi sonra vazgeçti bundan da bana ne..

Ya bir taraf peşindne koşan ; sapık oldu... Ya diğer taraf mağdur oldu...
Ya da başka akşam Nisa haksız oldu , Sercan haklı oldu..

Acun ve ekibi herşeye yönverdi... Malzemeyi ısıttı ısıttı... Sürekli servis etti.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
Öncelikle olayların en başında Semih konu hakkında yorumlar yaptığında canlı yayında azarladı... Nisa Sevenler gökyüzüne çıkmıştı... Sonra belli zamanlarda ısıtıp ısıtıp bu konuyu servis etmesi ile aslında olumsuz bir hava yaratıyor ... Zaten aylardır ekranda bu yarışma,Pandemi etkisiylede 15 16 ratingleri gördü ama ne gerek var bu kadar sakız edilmesine gerçekten anlamıyorum.
her iki tarafıda memnun etme çabası var Acunda galiba..

Ses kaydı olayı... Eski bir olay vardı.. Aşkım "netleşmedi asla ama" Barışa küfür ediyordu; ekranda başkası konuşurken arkadan onun sesi denilen bir cümle duyulmuştu...
Onun gibi bir olay olabilir.

Ama tekrar söylüyorum.. izleyici olarak çok baydı bu olay. Nisayı sevdiyse sevmişdir... Bana ne .. Yada Nisa sevdi sonra vazgeçti bundan da bana ne..

Ya bir taraf peşindne koşan ; sapık oldu... Ya diğer taraf mağdur oldu...
Ya da başka akşam Nisa haksız oldu , Sercan haklı oldu..

Acun ve ekibi herşeye yönverdi... Malzemeyi ısıttı ısıttı... Sürekli servis etti.
Dün Berkan'ın ismi söylendi diye baya laf edenler olmuş. Ama baksana şu yazıya, nekadar haklı:
IMG_20200628_114754.jpg
@MasacRE @eskici @dreamy @Sherlock

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Seninle olayları bilmemize rağmen izliyoruz :A
Gerçi ben Kısmetse Olur programında da herşeyin oyun olduğumu bilmeme rağmen arada izlerdim. Dizi izler gibi işte :A
Başladık bir kere, başlayınca bırakamıyorum :A bilseydim yarışmanın böyle saçma sapan yerlere geleceğini hiç başlamazdım :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Forum İstatistikleri

Konular
173,011
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar