- Reaksiyon puanı
- 58,895
- Puanı
- 1,060
Tebrikler Elif hanıma.
Tebrikler Elif hanıma.
Sondaki söz durumu tam olarak anlatıyorCemal Can, Sercan nasılsa Nisa’yı alamıyor diye gidip ilk tercihinde Berkan’ı seçiyor. Böyle yaparak Sercan’ın seçim yapma şansını kilitliyor zaten. Cemal Can madem Nisa’dan ayrılamıyor, önce Nisa tercihini yapacak. Sonra Sercan alıyorsa Elif’i alır, ondan sonra alsın Berkan’ı.
Cemal Can resmen “hem ayranım dökülmesin, hem...“ hareketi yapıyor.
Boş yapıyorsun, yapmaSercan'ın ilk olarak Cemal'in yanına gidip direkt Ben, Elif, Berkan deyip elini uzatması yüzsüzlüğün daniskasıydı.
Gerçekler maalesef bazen tatsızdır.Boş yapıyorsun, yapma
Nisa elensin, Cemal Can kazanmasın artık Barış'a bile razıyımTebrikler Elif hanıma.Artık şampiyon olamayacağına göre oylarını Sercan'a devredebilir.
Objektif ol birazGerçekler maalesef bazen tatsızdır.
Ben objektifim siz olmak istemiyorsunuz.Objektif ol biraz
Ben gayet objektifimBen objektifim siz olmak istemiyorsunuz.
Yeri gelmiştir bende eleştirmişimdir merak etme. Bu konuda sonuna kadar haklı oldukları açık.Ben gayet objektifimNisa’yı desteklediğim halde eleştirebiliyorum aynı şekilde Cemal Can’ı daama sen haksız olduklarında bile haklı olduklarını iddia ediyorsun
Biz niye göremiyoruz.Yeri gelmiştir bende eleştirmişimdir merak etme. Bu konuda sonuna kadar haklı oldukları açık.
Sadece istedikleriniz gördüğünüz içindir.Biz niye göremiyoruz.
Evrim elenirken ben
Fazla sinerji ters tepiyor gerçekten, tek başına daha büyük etki yaratmışsın demek ki doğrudurElif niye kazandı şimdi anladım.
Çünkü forumda Elif için tek sinerji durumu yapan ben oldum ve bu foto ile arabaya koştu ilk avatara ayarladığım günden
Ekli dosyayı görüntüle 88115
@The_Erinch @eskici @dreamy @MasacRE @Sherlock
Yaa kardeşim bırak bu işleri bana şu keli savunmaCemal Can, Sercan nasılsa Nisa’yı alamıyor diye gidip ilk tercihinde Berkan’ı seçiyor. Böyle yaparak Sercan’ın seçim yapma şansını kilitliyor zaten. Cemal Can madem Nisa’dan ayrılamıyor, önce Nisa tercihini yapacak. Sonra Sercan alıyorsa Elif’i alır, ondan sonra alsın Berkan’ı.
Cemal Can resmen “hem ayranım dökülmesin, hem...“ hareketi yapıyor.
Yaa kardeşim bırak bu işleri bana şu keli savunmaCemal Can kardeşim %100 haklıdır bu konuda, hiç tartışmaya bile gerek yok
Reisim için Metin Kuş olmak da büyük fedakarlık gerçekten Şerlok beyciğim, umarım bu durumun faydasını görmeye devam ederizBenim için reisim dışındaki herkes aynıdır, ilelebet reisimi savunacağız.Reisim için Metin Kuş olduk zaten, ötesi var mı bunun...
Ayyyy ne kadar tatlı bir mimik yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?