TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Cemal Can, Sercan nasılsa Nisa’yı alamıyor diye gidip ilk tercihinde Berkan’ı seçiyor. Böyle yaparak Sercan’ın seçim yapma şansını kilitliyor zaten. Cemal Can madem Nisa’dan ayrılamıyor, önce Nisa tercihini yapacak. Sonra Sercan alıyorsa Elif’i alır, ondan sonra alsın Berkan’ı. :A

Cemal Can resmen “hem ayranım dökülmesin, hem...“ hareketi yapıyor. :A
Sondaki söz durumu tam olarak anlatıyor :A

Ben gayet objektifim :A Nisa’yı desteklediğim halde eleştirebiliyorum aynı şekilde Cemal Can’ı da :A ama sen haksız olduklarında bile haklı olduklarını iddia ediyorsun :A
Yeri gelmiştir bende eleştirmişimdir merak etme. Bu konuda sonuna kadar haklı oldukları açık.

• Olmamış
  • İlginç
Reactions: eskici and dreamy
Cemal Can, Sercan nasılsa Nisa’yı alamıyor diye gidip ilk tercihinde Berkan’ı seçiyor. Böyle yaparak Sercan’ın seçim yapma şansını kilitliyor zaten. Cemal Can madem Nisa’dan ayrılamıyor, önce Nisa tercihini yapacak. Sonra Sercan alıyorsa Elif’i alır, ondan sonra alsın Berkan’ı. :A

Cemal Can resmen “hem ayranım dökülmesin, hem...“ hareketi yapıyor. :A
Yaa kardeşim bırak bu işleri bana şu keli savunma :A Cemal Can kardeşim %100 haklıdır bu konuda, hiç tartışmaya bile gerek yok :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Benim için reisim dışındaki herkes aynıdır, ilelebet reisimi savunacağız. :A Reisim için Metin Kuş olduk zaten, ötesi var mı bunun... :A
Reisim için Metin Kuş olmak da büyük fedakarlık gerçekten Şerlok beyciğim, umarım bu durumun faydasını görmeye devam ederiz :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock