- Reaksiyon puanı
- 31,809
- Puanı
- 1,059
Harikasın Nisa reisim
Harikasın Nisa reisim
Şu fotoğraf çok iyi ya
Benim avatarım olacak bu...Şu fotoğraf çok iyi yakısa bir süreliğine avatarım yapıcam bunu
Sen de yap aynı olalım ne olacakBenim avatarım olacak bu...
Edit: Yapmış bile.
Ben bir süre daha avatarımda Evo’mu taşıyacağım, yani bir hafta falan. Sonra yapmayı düşünüyordum.Sen de yap aynı olalım ne olacak
Evet biliyorumBen bir süre daha avatarımda Evo’mu taşıyacağım, yani bir hafta falan. Sonra yapmayı düşünüyordum.Yapmışlığım da vardı önceden bilirsin...
Reis demeye utanmıyor musun kıza, 7/24 gömüyorsun konuda.Evet biliyorumben de en fazla bir hafta tutarım zaten avatarımdaitici dörtlü dağıldıktan sonra tekrar Nisa reisime dönüş yaparım
Elif’in kazanmasına mutlu oldum. Finalde Berkan’a karşı kazanması da ekstra memnun edici.Elif niye kazandı şimdi anladım.
Çünkü forumda Elif için tek sinerji durumu yapan ben oldum ve bu foto ile arabaya koştu ilk avatara ayarladığım günden
Ekli dosyayı görüntüle 88115
@The_Erinch @eskici @dreamy @MasacRE @Sherlock
Elif niye kazandı şimdi anladım.
Çünkü forumda Elif için tek sinerji durumu yapan ben oldum ve bu foto ile arabaya koştu ilk avatara ayarladığım günden
Ekli dosyayı görüntüle 88115
@The_Erinch @eskici @dreamy @MasacRE @Sherlock
Yarına keyifle izlerim Youtube'daElif’in kazanmasına mutlu oldum. Finalde Berkan’a karşı kazanması da ekstra memnun edici.
Geçen senede Hikmet 2 kere aldı. Takımınada aldırdı
Sakatlandı ama takımına araba kazandırırken
Kısmeti varmışBir sezonda iki araba, bu kadın artık koşmaz seneye 120 kilo falan olur o iki arabayla...
Ben izlemedim, dokunulmazlıklar ve konseyler hariç de izlemeyi düşünmüyorum. Bütün reality gitti programdan. Ada hayatı bomboş şu an, Acun yeni kurgular üretmezse de öyle kalacak.Yarına keyifle izlerim Youtube'da
Kısmeti varmış
Bende aynen sadece o kısımlara bakıyorum. Hatta konseyede bakmıyorum da geçen hafta hareketliydiBen izlemedim, dokunulmazlıklar ve konseyler hariç de izlemeyi düşünmüyorum. Bütün reality gitti programdan. Ada hayatı bomboş şu an, Acun yeni kurgular üretmezse de öyle kalacak.
Cidden bu adam ne yapmaya çalışıyor? Zaten bu dönemin en karlısı o oldu iyice suyunu çıkarmaya çalışıyor, yine aklında neler vardır kim bilirBende aynen sadece o kısımlara bakıyorum. Hatta konseyede bakmıyorum da geçen hafta hareketliydi
Bi de yarışmayı Temmuz ortasına uzatmış
Yasin kalır daha yaCidden bu adam ne yapmaya çalışıyor? Zaten bu dönemin en karlısı o oldu iyice suyunu çıkarmaya çalışıyor, yine aklında neler vardır kim bilir
Konseyler artık bundan sonra daha heyecanlı geçecek, Yasin’in olmadığı her potada da kimin gideceği belli değil(Barış ve Cemal Can aynı anda aday olmazsa tabi.)
Allah’ımmm, en çok istediğim şey Berkan ve Nisa’dan bir an önce kurtulmak. Barış‘ın gitme ihtimali yok zaten bu dönem.Yasin kalır daha ya
Nisa gider
Tamam da Sercan orada bir blöf yaptı sadece Berkan'ı alabilmek için, Cemal de yemedi bunu. Bunun nesi yanlış ki? Zaten Sercan'ın Berkan'dan sonra ilk tercih edeceği isim Elif yani sonuçta Nisa ne alakaCemal Can da Berkan'dan sonra Nisa'yı aldı zaten.
Sercan ilk seçme hakkını alsaydı muhtemelen şöyle olurdu takımlar.
Sercan-Berkan-Elif-Yasin
Cemal-Nisa-Barış
Bak gördün mü, Berkan'ı takımına katamamak tamamen Sercan'ın Cemal'den geri kalmasıyla alakalı bir durum
Tamam da Sercan niye Elif dururken Berkan'ı alırsan bende Nisa'yı alırım diyor? Bu çok doğru birşey mi sence? Yaptığı resmen yüzsüzlük.
Sercan'ın ilk olarak Cemal'in yanına gidip direkt Ben, Elif, Berkan deyip elini uzatması yüzsüzlüğün daniskasıydı.Cemal Can, Sercan nasılsa Nisa’yı alamıyor diye gidip ilk tercihinde Berkan’ı seçiyor. Böyle yaparak Sercan’ın seçim yapma şansını kilitliyor zaten. Cemal Can madem Nisa’dan ayrılamıyor, önce Nisa tercihini yapacak. Sonra Sercan alıyorsa Elif’i alır, ondan sonra alsın Berkan’ı.
Cemal Can resmen “hem ayranım dökülmesin, hem...“ hareketi yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?