TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Ben bir süre daha avatarımda Evo’mu taşıyacağım, yani bir hafta falan. Sonra yapmayı düşünüyordum.
Yapmışlığım da vardı önceden bilirsin...
Evet biliyorum
ben de en fazla bir hafta tutarım zaten avatarımda
itici dörtlü dağıldıktan sonra tekrar Nisa reisime dönüş yaparım

Reactions: dreamy
Evet biliyorum
ben de en fazla bir hafta tutarım zaten avatarımda
itici dörtlü dağıldıktan sonra tekrar Nisa reisime dönüş yaparım
Reis demeye utanmıyor musun kıza, 7/24 gömüyorsun konuda.
Şahsen hiç savunduğunu görmedim.

Fotoğraf güzel durmuş bu arada.

Reactions: eskici
Reactions: Dosi
Reactions: Sherlock and dreamy
Yarına keyifle izlerim Youtube'da

Kısmeti varmış
Ben izlemedim, dokunulmazlıklar ve konseyler hariç de izlemeyi düşünmüyorum. Bütün reality gitti programdan. Ada hayatı bomboş şu an, Acun yeni kurgular üretmezse de öyle kalacak.

Ben izlemedim, dokunulmazlıklar ve konseyler hariç de izlemeyi düşünmüyorum. Bütün reality gitti programdan. Ada hayatı bomboş şu an, Acun yeni kurgular üretmezse de öyle kalacak.
Bende aynen sadece o kısımlara bakıyorum. Hatta konseyede bakmıyorum da geçen hafta hareketliydi

Bi de yarışmayı Temmuz ortasına uzatmış

Bende aynen sadece o kısımlara bakıyorum. Hatta konseyede bakmıyorum da geçen hafta hareketliydi

Bi de yarışmayı Temmuz ortasına uzatmış
Cidden bu adam ne yapmaya çalışıyor? Zaten bu dönemin en karlısı o oldu iyice suyunu çıkarmaya çalışıyor, yine aklında neler vardır kim bilir

Konseyler artık bundan sonra daha heyecanlı geçecek, Yasin’in olmadığı her potada da kimin gideceği belli değil
(Barış ve Cemal Can aynı anda aday olmazsa tabi.
)

Yasin kalır daha ya

Nisa gider

Tamam da Sercan niye Elif dururken Berkan'ı alırsan bende Nisa'yı alırım diyor? Bu çok doğru birşey mi sence? Yaptığı resmen yüzsüzlük.

Cemal Can, Sercan nasılsa Nisa’yı alamıyor diye gidip ilk tercihinde Berkan’ı seçiyor. Böyle yaparak Sercan’ın seçim yapma şansını kilitliyor zaten. Cemal Can madem Nisa’dan ayrılamıyor, önce Nisa tercihini yapacak. Sonra Sercan alıyorsa Elif’i alır, ondan sonra alsın Berkan’ı.

Cemal Can resmen “hem ayranım dökülmesin, hem...“ hareketi yapıyor.

Sercan'ın ilk olarak Cemal'in yanına gidip direkt Ben, Elif, Berkan deyip elini uzatması yüzsüzlüğün daniskasıydı.

Reactions: eskici