- Reaksiyon puanı
- 31,809
- Puanı
- 1,059
Ciddimisin 😱
Niye Yasin'i istiyordunCiddimisin 😱
Yasin alsın isterdim
En istekli oyduNiye Yasin'i istiyordun
Elif kazandı.
Elif şampiyon olmasada 2 araba aldı yarışmadan toplam
Kazanan vergi falanda ödeyeceği için evet Elif'im daha çok kazandı
Bu arabaymış. 500 bini geçiyor cidden. Ya böyle iş mi olur kardeşim, şampiyonluktan daha kazançlı çıktı kadın ya
Ben Elif'in önceki araba ödülünü kazandığını unutmuştum. 2 tane birden kazanması sinir bozucu oldu
Kısmetinde varmış yoksa ben de isterdim başkası alsın. Berkan veya Yasin ama olmadıBen Elif'in önceki araba ödülünü kazandığını unutmuştum. 2 tane birden kazanması sinir bozucu olduFarklı farklı kişiler kazanmalıydı
Elif sevdiğim bir yarışmacıydı o yüzden kazanmasına sevindimKazanan vergi falanda ödeyeceği için evet Elif'im daha çok kazandıgaranti eli boş gitmeyecek.
MERT o da araba almıştı
Ne yani araba almıştın şimdi köşede dur demek nekadar mantıklı? Ozaman Survivor'da şampiyon olanlarda yarışmamalıydı tekrardanYa şimdi benim anlamadığım Elif madem daha önce araba kazandı, bunda neden yarıştırdılar. Dediğin mantıkla bakarsak yarışmanın birincisinden daha çok kazanmış oluyor.Acun yeter be adam, her konuda saçmaladın senden son derece rahatsızım...
Bu arabaymış. 500 bini geçiyor cidden. Ya böyle iş mi olur kardeşim, şampiyonluktan daha kazançlı çıktı kadın ya
Doğuş Oto | Volkswagen, Audi, Seat, Skoda ve Porsche Yeni Modeller, Fiyat Listesi, Servis
Volkswagen, Audi, Seat, Skoda ve Porsche markaları 2020 otomobil fiyatları, servis randevusu, test sürüşü ve satın alabileceğiniz yüzlerce araç Doğuş Oto web sitesinde.Binek ve ticari araçlar için satış ve satış sonrası destek hizmetleri ile sizlerle.www.dogusoto.com.tr
Ne yani araba almıştın şimdi köşede dur demek nekadar mantıklı? Ozaman Survivor'da şampiyon olanlarda yarışmamalıydı tekrardan
Doğuş Oto | Volkswagen, Audi, Seat, Skoda ve Porsche Yeni Modeller, Fiyat Listesi, Servis
Volkswagen, Audi, Seat, Skoda ve Porsche markaları 2020 otomobil fiyatları, servis randevusu, test sürüşü ve satın alabileceğiniz yüzlerce araç Doğuş Oto web sitesinde.Binek ve ticari araçlar için satış ve satış sonrası destek hizmetleri ile sizlerle.www.dogusoto.com.tr
Acun bol keseden dağıtıyorYa şimdi benim anlamadığım Elif madem daha önce araba kazandı, bunda neden yarıştırdılar. Dediğin mantıkla bakarsak yarışmanın birincisinden daha çok kazanmış oluyor.Acun yeter be adam, her konuda saçmaladın senden son derece rahatsızım...
Geçen senede Hikmet 2 kere aldı. Takımınada aldırdıYahu aynı şey mi ortağım, onlar farklı sezonlarda yarışıyorlar. Adam bir sezonda üç araba vermiş, iki tanesini Elif almış. Madem kazandı soruları falan bilmeye çalışsın, eğlencesine takılsın.Elif benim sevdiğim bir yarışmacı bu arada, sadece iki araba birden fazla olmuş.
Elif’in durumu tam olarak bu harbidenElif bu arabaları alana kadar bunların fiyatları yükselir daha Utku beyciğim.
Ekli dosyayı görüntüle 88109
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?