- Reaksiyon puanı
- 31,809
- Puanı
- 1,059
Ya bir insan nasıl hep iyi seçimler yaparken gitgide berbatlaşır be kardeşimSoğudum artık, beni kendi kaybetti...
Ya bir insan nasıl hep iyi seçimler yaparken gitgide berbatlaşır be kardeşimSoğudum artık, beni kendi kaybetti...
Ya bir insan nasıl hep iyi seçimler yaparken gitgide berbatlaşır be kardeşimSen All Star'da Turabi'yi de desteklersin şimdi
Allah korusun o hatayı asla yapmam.Ya bir insan nasıl hep iyi seçimler yaparken gitgide berbatlaşır be kardeşimSen All Star'da Turabi'yi de desteklersin şimdi
Sercan’ın Nisa’yı intikam için söylediğini düşünmüyorum ama Nisa öyle olduğunu iddia ediyor yani Nisa haksızYa sen Nisa'yı avatarından kaldırsana. Hâlâ Nisa'ya değil de Sercan'ın zırvalamalarına inanıyorsan sen Nisa'cı falan değilsin
Beni üzmekten zevk mi alıyorsun.....
İzlemedin herhalde bölümü? Sercan notları gösterdi ve notlarda doğum günü mesajıydı. Hediye konusu ise daha öncesinde Cemal Can ve Berkan'a da doğum günlerinde farklı hediyeler yapmıştı. Hikaye falan yok ortada herşey kanıtlandı.Güzel hikayeymiş
Yok ya olursa diyoruzAll Star mı varmış? Hakan reisim için safları sıklaştıralım şimdiden.@Bully
Gayet de intikam için söylediSercan’ın Nisa’yı intikam için söylediğini düşünmüyorum ama Nisa öyle olduğunu iddia ediyor yani Nisa haksız
Bu nasıl bir dörtlüdürAllah korusun o hatayı asla yapmam.
AllStar olursa Berna Keklikler, Nagihan Karadere ve Evrim Keklik’i birarada düşünüyorum. Bir de yanlarına Semih Öztürk geldi mi...
Tamam Semih Öztürk’ü bilerek araya sıkıştırdım onun yerine Mert Öçal veya Ogeday Girişken olabilir.Bu nasıl bir dörtlüdürŞimdi düşüp bayılacağım.. Sana ne oldu böyle
Mert'i All Star'a almazlar. Zayıf kalır All Star içinTamam Semih Öztürk’ü bilerek araya sıkıştırdım onun yerine Mert Öçal veya Ogeday Girişken olabilir.
Mert de bu sezonun iz bırakan yarılmacılarından bence gelme ihtimali var. Evrim ile ikisini bu sefer aynı adada görmek isterim.Mert'i All Star'a almazlar. Zayıf kalır All Star içinOgeday da şu ana kadar söylediğin tek mantıklı isimAma senin şu son zamanlarda desteklediğin yarışmacı profiline hiç uygun değil o. Kesin onu da desteklemekten vazgeçersin o yüzden
Beğendim bu yorumu
Hakan reisim, çocuğundan dolayı All-Star için isteksiz olduğunu belirtiyor hep.All Star mı varmış? Hakan reisim için safları sıklaştıralım şimdiden.@Bully
AllStar mı başlayacak?AllStar’da tekrardan izleyeceğiz kraliçeyi.
Kesin öyledirİzlemedin herhalde bölümü? Sercan notları gösterdi ve notlarda doğum günü mesajıydı. Hediye konusu ise daha öncesinde Cemal Can ve Berkan'a da doğum günlerinde farklı hediyeler yapmıştı. Hikaye falan yok ortada herşey kanıtlandı.
Burada makarasını yapıyoruz ama hoş değil. Adamı niye küçük düşürmeye çalışıyorGayet de intikam için söylediNisa iyi gömdü bunu, şimdi acısını çıkarmaya çalışıyor
İllaki olur da ne zaman olur bilmiyorum, önümüzdeki sezon olmasa bile diğerinde rahat AllStar izleriz gibime geliyor.AllStar mı başlayacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?