TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Ya bir insan nasıl hep iyi seçimler yaparken gitgide berbatlaşır be kardeşim :A Sen All Star'da Turabi'yi de desteklersin şimdi :A
Allah korusun o hatayı asla yapmam. :A

AllStar olursa Berna Keklikler, Nagihan Karadere ve Evrim Keklik’i birarada düşünüyorum. Bir de yanlarına Semih Öztürk geldi mi...

• İlginç
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Güzel hikayeymiş :A
İzlemedin herhalde bölümü? Sercan notları gösterdi ve notlarda doğum günü mesajıydı. Hediye konusu ise daha öncesinde Cemal Can ve Berkan'a da doğum günlerinde farklı hediyeler yapmıştı. Hikaye falan yok ortada herşey kanıtlandı.

• Olmamış
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and eskici
Tamam Semih Öztürk’ü bilerek araya sıkıştırdım onun yerine Mert Öçal veya Ogeday Girişken olabilir. :A
Mert'i All Star'a almazlar. Zayıf kalır All Star için :A Ogeday da şu ana kadar söylediğin tek mantıklı isim :A Ama senin şu son zamanlarda desteklediğin yarışmacı profiline hiç uygun değil o. Kesin onu da desteklemekten vazgeçersin o yüzden :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and dreamy
Mert'i All Star'a almazlar. Zayıf kalır All Star için :A Ogeday da şu ana kadar söylediğin tek mantıklı isim :A Ama senin şu son zamanlarda desteklediğin yarışmacı profiline hiç uygun değil o. Kesin onu da desteklemekten vazgeçersin o yüzden :A
Mert de bu sezonun iz bırakan yarılmacılarından bence gelme ihtimali var. Evrim ile ikisini bu sefer aynı adada görmek isterim. :A

Bilemem kendimden beklerim. :A Bir dk en önemli kişiyi saymayı unutmuşum AllStar kadrosunda...

images

İzlemedin herhalde bölümü? Sercan notları gösterdi ve notlarda doğum günü mesajıydı. Hediye konusu ise daha öncesinde Cemal Can ve Berkan'a da doğum günlerinde farklı hediyeler yapmıştı. Hikaye falan yok ortada herşey kanıtlandı.
Kesin öyledir :A şu yarışmayı da evlilik programlarına çevirdiler ya helal olsun :A

• Olmamış
Reactions: Hazem

Forum İstatistikleri

Konular
173,017
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar