Ben izlemedim. Bir tek oyunlara bakabiliyorumÇok uzaksın olaya. Nisa dokunulmaz değil ki düşsün
Şimdi bu oyun o gece ismi söylenmemesi için bir kalkan ve yeni isim söyleme hakkı veriliyor. Böyle mi?
Ben izlemedim. Bir tek oyunlara bakabiliyorumÇok uzaksın olaya. Nisa dokunulmaz değil ki düşsün
Benim reisim oNe paramparçası kardeşim, reisim eski günlerinden enstantaneler sunuyor... Pamuk gibi oldum, gücümüzü birisi yeniden 120 yapmış.
Bir kere de bilmediğimiz değişik bir ilaç ver be adamGittim ama adaya gittim, reisime soğuk su takviyesi yaptım... Nasıl bu kadar iyi yarışabiliyor sanıyorsun...
Ekli dosyayı görüntüle 87807
Benim reisim oBir daha sakın avatar yapma reisimi. Sorunun kaynağı bulundu, reisimin bahsettiği üzerimizdeki kara bulut senmişsin meğer@DarkLegenD
Aynen öyle. Örn. Nisa kazanırsa bir isim söyleyecek konseyde ve o isim 3. aday olacak. Dokunulmaz olmaları sadece 1 gün için ertesi gün dokunulmazlıkları düşüyor ve kazanan kişilerin de ismi söylenebiliyor.Ben izlemedim. Bir tek oyunlara bakabiliyorum
Şimdi bu oyun o gece ismi söylenmemesi için bir kalkan ve yeni isim söyleme hakkı veriliyor. Böyle mi?
Bir kere de bilmediğimiz değişik bir ilaç ver be adam
Yarın elenirken alkışla reisimi
Düzeltemeyeceği hiçbir şey yok...
Düzeltemeyeceği hiçbir şey yok...
Modern tıpa tepki tepki olarak doğmuşsunuz Metin beyciğimİlaçla ve aşıyla tedaviye karşıyım.
Şimdi anladım. Teşekkürler. Dün sordum çorba oldu herşeyAynen öyle. Örn. Nisa kazanırsa bir isim söyleyecek konseyde ve o isim 3. aday olacak. Dokunulmaz olmaları sadece 1 gün için ertesi gün dokunulmazlıkları düşüyor ve kazanan kişilerin de ismi söylenebiliyor.
Anladım şimdi. Ödülden yararlanıp isim söyleme hakkı olunsun diye. Cemal yine isim derdi.
Evrim kazansaydı kendi rakibini seçerdi.
Evrim’in laneti yakalarını bırakmayacak.Yarın elenirken alkışla reisimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?